Tur diyorum cunku boyle gezi olmaz (: saat 10 da Tokat / zile den hareket ettim. Amacim bir iki tur atmakti. depoyu fulledim 30 km uzaklasinca gerisi geldi. Rotami Kayseri ye dogru cevirdim. Sirasiyla; cekerek, cigdemli, sorgun, bogazlayan, himmet dede ve ardindan kayseriye ulastim. 260 km ve takriben 3,5 saat. Bir arkadasimla 1 saat kadar sohbet ettikten sonra, sivas uzerinden zileye tekrar geldim. Totalde 600 km, 7,5 saat surdu. Kayseride kalip sabah donmeyi dusundum. fakat sabah hem sivasin hem tokatin hem de kayserinin yagmurlu olacagini ogrenince ayni donmek zorunda kaldim. Acemi birisi olarak yagmurda motor surmeye cekiniyorum. Zorun neydi derseniz, oncelikle kendimi denedim. Ennihayetinde bu da bir tecrubedir. Sonra motoru denedim. Motorun maasallahi var. Tik demedi. sonuclara gelince;
Gittigin yerde kalmayacaksan motorla uzun yola cikmayacaksn.
Bulundugun yerde gunes varsa bile, bu her taraf gunesli ve sicak anlamina gelmez. Sivas tokat arasinda karlar hala erimemis.
Uzun yola cikacaksan arada agri kesici atta hertarafin agrimasin.
Daha seri bir motora ihtiyacim oldugunu dusunmeye basladim, bu da ayri bir sonuc.
Tek oldgumdan ve fotograf makinem olmadigindan dolayi. 3 - 4 fotograf cekebildim. Pc den baglandigimda onlarida atarm. Iyi aksamlar.
Soylemeyi unuttum. Uzun ylda 18 kurus civarinda yakti ve yukari dogru cikarken performans berbatti. Bazen 80 lere kadar dustu. Normal mi?

Fz6 Fazer
Tokat
A Rh (+)
))