Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

ibrahim
    textil
     yok
     düzce
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

yeni motor alıcam

merhabalar ben motor alıcam
    sadece hafta sonları gezmek akşamları merkeze gitmek gibi işler için
    motor tecrubem yok ehliyetim var
    cup motor kullanabiliyorum oda çok az
    DD 250E-9 boyle bi motor alsam sıkıntı yaşarmıyım 250 cc motor beni ilk motorum olucağı için zorlarmı Düzcede yaşıyorum oldugum yerin yolları geniş trafiği istanbulla kıyaslandıgında
    yok gibi neler onerirsiniz
    bu motor çok yakarmı malum litresi 5 tl
    sıfır alamıycam için ikinci el düşünüyorum

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba ibrahim aramıza hoş geldin
    her zaman dediğimiz gibi çin makinalar içinde alınabilecek en iyi makina regal raptordur su soğutmalı olduğundan her şartta sıkıntısız kullanabilirsin daha önceden vitesli olmasada tecrüben var 250 cc makinayada hiç zorlanmadan kısa sürede alışırsın
    Konu CELİL tarafından (22.April.2012 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir.

serdarozgec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Merhaba. ben hiç motosiklet tecrübem yokken 250 e-9 aldım ve hiç zorlanmadan kullandım / kullanıyorum. o konuda içinde dert olmasın diyebilirim. çokta yakıyor denemez. son denememde uzn yolda 18 kuruş yaktı.
    .

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Hosgeldin İbrahim.Fiyat araliginda alabilecegin en kaliteli motor raptorler.250baslangic icin ideal bn hicbir tecrubem olmamasina ragmen 250spyder ile basladim uyum saglaman icin 3 5 gun yetiyor

ibrahim
    textil
     yok
     düzce
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ilginize teşekkürler sanırım 1 ayda 1,5 ay içinde uyugun bişi bulup alıcam bakalım nedir

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı serdarozgec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motosikletinle ilgili sorunmu yaşadın abi?
    Sorun yaşadığım performanslı kullanımda 1.vitesten 2. vitese atarken 2.viteste boşa atıyor daha şimdiden.
    Bu problemin karşıma 3- 5 yıl sonra gelmesi gerekirdi.Bilen bilir nasıl kullandığımı.....

ibrahim
    textil
     yok
     düzce
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bişidaha sorcağım benim motoru koyucak kapalı otoparkım yok sitenin parkı var sadece oda ustu açık yaz ayları için kışın kapalı yere alırım sorun olmaz ustune branda gibi bişle ortmekmi gerek

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı oguzkaan_27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bişidaha sorcağım benim motoru koyucak kapalı otoparkım yok sitenin parkı var sadece oda ustu açık yaz ayları için kışın kapalı yere alırım sorun olmaz ustune branda gibi bişle ortmekmi gerek
    yazın makinayı koydugun yer güneşin altı veya tozlu bir yerse branda olsa iyi olur ama korunaklı bir yerse gerek yok

Fuatt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fuat akbaş
    öğrenci
     hyosung gt250r
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bende 2006 model dd 250e 9b vardı. 4500 de almıştım 2 sene yatmış çalışmayan motordu. şimdi ben geçen yaz sürüyordum şuan sattım. çok saçma sürerim ben motoru gereksiz basarım. lastik yakarım falan filan. tek sorun o kadar lastik yaptım bi kere üstüne oturiyim dedim yakarken balatayı sıyırdım şanzuman yine elime gelmedi. 133 falan bastım motorla ki eminim 140 ada çıkardı çoğu kişi o kadar gitmez diyor arkadaşlarımda şahit buna. sonra yakıt konusunda şehir için 15 16 kr yakıyodu. 4 litrede inmez demiş atilla abi (rona). serdar abi uzun yol 18 kuruş demiş.. geçen yaz eylül ayı 4.30 civarı benzin fiyatına göre söylüyorum. şarköye gittim arkadaşımla hesapladık 12kr falan yaktı tam emin değilim kilometreden ama avcılardan çıktık çatalcaya girip çıktık şarköye gittim 250km den hesaplamıştım depoyu fulledim gidince tekrar fulledim 30 tl ödedim. 30 tl yakmış yani 250km yola 250 km yi ben hesaplamadım motordanda tahminimce öyledir. Ha ben bunları yazıyorumda bi çıkarım yok regalden. hatta sıkıldım sattım hyosung gt 250r alcam inşallah. sadece herkes farklı şeylerle karşılaşıyor onu demek istedim. celil abinin bi tane 9b si varmış mesela 90 ı geçmezdi diyor . yani bilmiyorum makina biraz garip bir makina çinli diye heralde herkeste farklı şeyler gösteriyor bu motor fabrikadan çıkarken her motor farklı çıkıyor heralde. yada her elde farklılıklar gösteriyor.

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Fuatt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 2006 model dd 250e 9b vardı. 4500 de almıştım 2 sene yatmış çalışmayan motordu. şimdi ben geçen yaz sürüyordum şuan sattım. çok saçma sürerim ben motoru gereksiz basarım. lastik yakarım falan filan. tek sorun o kadar lastik yaptım bi kere üstüne oturiyim dedim yakarken balatayı sıyırdım şanzuman yine elime gelmedi. 133 falan bastım motorla ki eminim 140 ada çıkardı çoğu kişi o kadar gitmez diyor arkadaşlarımda şahit buna. sonra yakıt konusunda şehir için 15 16 kr yakıyodu. 4 litrede inmez demiş atilla abi (rona). serdar abi uzun yol 18 kuruş demiş.. geçen yaz eylül ayı 4.30 civarı benzin fiyatına göre söylüyorum. şarköye gittim arkadaşımla hesapladık 12kr falan yaktı tam emin değilim kilometreden ama avcılardan çıktık çatalcaya girip çıktık şarköye gittim 250km den hesaplamıştım depoyu fulledim gidince tekrar fulledim 30 tl ödedim. 30 tl yakmış yani 250km yola 250 km yi ben hesaplamadım motordanda tahminimce öyledir. Ha ben bunları yazıyorumda bi çıkarım yok regalden. hatta sıkıldım sattım hyosung gt 250r alcam inşallah. sadece herkes farklı şeylerle karşılaşıyor onu demek istedim. celil abinin bi tane 9b si varmış mesela 90 ı geçmezdi diyor . yani bilmiyorum makina biraz garip bir makina çinli diye heralde herkeste farklı şeyler gösteriyor bu motor fabrikadan çıkarken her motor farklı çıkıyor heralde. yada her elde farklılıklar gösteriyor.
    Ayni tarzda kullaniyormuşuz. Net 140 km hizi 4. Viteste yaptim.5. Vitesim yoktu

Ama neticede. 6 yaşinda 50.000 deydi. Şanzumani aldim elime..
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)