dostlar gene ben gene bi sorun bu seferde motor fitese geçmiyo ne iniyor ne çıkıyor boşta kaldı korkuyorum sanzuman dağıldı diye. bi ihtimal inşallah hiilaler gitmiştir olabilme ihtimali nedir başına bu sorun gelen varmı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250 e 9
ankara
A Rh (+)dostlar gene ben gene bi sorun bu seferde motor fitese geçmiyo ne iniyor ne çıkıyor boşta kaldı korkuyorum sanzuman dağıldı diye. bi ihtimal inşallah hiilaler gitmiştir olabilme ihtimali nedir başına bu sorun gelen varmı
hayat üstüme üstüme geliyordu.birde baktımki ben ters gidiyormuşum:?
regal raptor 250 e 9
ankara
A Rh (+)hayat üstüme üstüme geliyordu.birde baktımki ben ters gidiyormuşum:?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba tunay debriyaj balatası sıyırmış bence sen yeni değiştin ama hatalı birşeyler vardır veya aşırı bir zorlama olduysa olabilir aynı sorun bir arkadaşta oldu debriyajı aşırı zorlayıp balatayı sıyırmıştı vites boşta kalıyordu debriyaj balatasını değişti düzeldi![]()
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Arkadaşım ben bu marka aracı kullanalı 1 yıl oldu henüz benim motorumda ciddi bi sorun yok ancak bu motorun servisliğini yapmış ve bırakmış(o da Emre LTD.nin politikalarından dolayı)ustalardan aldığım bilgi doğrultusunda bu sorun hilallerden kaynaklanıyor.Dediklerine göre hillaller resmen teneke zorlayınca anında aşınıyor ve de3ğişmesi gerekiyor.İyi bir ustaya gösterdiğinde balatalarında herhangi bir sorun olmadığını söyleyecektir zaten.
İyi sürüşler![]()
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)takurtukur garç gurç şeklinde ses gelmiyor anlaşılan aksi taktirde şanzuman dişlileri gidik derdim
-
Ankara
A Rh (+)Motorunuz kac kmdeydi? Ve kac model
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
hyosung gt250r
istanbul
B Rh (+)celil abinin bahsettiği başına gelen diğer arkadaş benim. eğer vitese basınca atar gibi oluyosa ama hep boştaymış gibi duruyosa benim sorundur debriyaj balatasıdır. yani sanki hep sen debriyaja basıyormuşsun gibiyse öyledir. benim öyle olmuştu. şanzuman şanzuman şanzuman sen bu motoru burda bırak bırak dediler yok dedim celil abiye güvenerek. bırakmam bide şansıma güveniyordum bu kesin debriyaj balatası dedim yarım saatte ikna ettimde değiştirdi düzeldi motor. yani hep debriyaja basılı tutuluyomuş gibiyse benimde başıma geldi debriyaj balatası
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)