Alıntı alicanblnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kaskı deneyerek al sana tavsiyem shark olur çünkü enine geniş kafa yapısına gore uretiliyor...Once kaskını tak ardından şakaklarından kalan boşluklardan gozlugunu ..
Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben kullanmıyorum ama kapalı kaskta gözlüğü kaskı giydikten sonra ön camı açıp oradan içeri takabilirsin çıkarırkende önce gözlüğü çıkarıp sonra kaskı çıkarabilirsin zor bir iş sende benim gibi yarım açık kask kullan hiç sorun olmuyor
Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben kapalı kaskta güneş gözlüğü kullanıyorum Tanış. Herhangi bir sıkıntı olmuyor. Celil Abi' nin dediği gibi önce kaskı giyip camını açıp sonra gözlüğü takıyorum. Öyle çok problemli bir durum değil yani Ama arkadaşların dediği gibi kaskı zaten deneyerek alacağın için gözlüğüde o sırada test etmiş olursun
Abiler çok teşekkür ederim. Kaskı deneyerek alma şansım olamayacak gibi maalesef. Hem vakit bulamıyorum, hem de bu mereti satan yerler özellikle benim gidememem için konumlandırılmış sanki; taaa bilmemnerelerde. :( İnternetten almayı düşünüyorum. Önde ve yanda yeterli boşluk olduktan sonra camını açıp gözlüğü takmam sorun olmayacaktır. Zaten kafa da küçük, gözlük de... :mrgreen:

Celil Abi; yakın zamana kadar açık kask düşünüyordum ama geçen akşam motorda 60'ı geçmemle beraber gözler yaşarmaya başladı; gözlük olmasa daha da erken yaşaracaktı herhalde. Açık kaskta da bu tür problem yaşarım diye çekindim açıkçası. Ne dersin? Açık kask gözleri tam olarak rüzgardan koruyor mu?