Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı alicanblnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaskı deneyerek al sana tavsiyem shark olur çünkü enine geniş kafa yapısına gore uretiliyor...Once kaskını tak ardından şakaklarından kalan boşluklardan gozlugunu ..
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kullanmıyorum ama kapalı kaskta gözlüğü kaskı giydikten sonra ön camı açıp oradan içeri takabilirsin çıkarırkende önce gözlüğü çıkarıp sonra kaskı çıkarabilirsin zor bir iş sende benim gibi yarım açık kask kullan hiç sorun olmuyor
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kapalı kaskta güneş gözlüğü kullanıyorum Tanış. Herhangi bir sıkıntı olmuyor. Celil Abi' nin dediği gibi önce kaskı giyip camını açıp sonra gözlüğü takıyorum. Öyle çok problemli bir durum değil yani Ama arkadaşların dediği gibi kaskı zaten deneyerek alacağın için gözlüğüde o sırada test etmiş olursun
    Abiler çok teşekkür ederim. Kaskı deneyerek alma şansım olamayacak gibi maalesef. Hem vakit bulamıyorum, hem de bu mereti satan yerler özellikle benim gidememem için konumlandırılmış sanki; taaa bilmemnerelerde. :( İnternetten almayı düşünüyorum. Önde ve yanda yeterli boşluk olduktan sonra camını açıp gözlüğü takmam sorun olmayacaktır. Zaten kafa da küçük, gözlük de... :mrgreen:

Celil Abi; yakın zamana kadar açık kask düşünüyordum ama geçen akşam motorda 60'ı geçmemle beraber gözler yaşarmaya başladı; gözlük olmasa daha da erken yaşaracaktı herhalde. Açık kaskta da bu tür problem yaşarım diye çekindim açıkçası. Ne dersin? Açık kask gözleri tam olarak rüzgardan koruyor mu?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiler çok teşekkür ederim. Kaskı deneyerek alma şansım olamayacak gibi maalesef. Hem vakit bulamıyorum, hem de bu mereti satan yerler özellikle benim gidememem için konumlandırılmış sanki; taaa bilmemnerelerde. :( İnternetten almayı düşünüyorum. Önde ve yanda yeterli boşluk olduktan sonra camını açıp gözlüğü takmam sorun olmayacaktır. Zaten kafa da küçük, gözlük de... :mrgreen:

Celil Abi; yakın zamana kadar açık kask düşünüyordum ama geçen akşam motorda 60'ı geçmemle beraber gözler yaşarmaya başladı; gözlük olmasa daha da erken yaşaracaktı herhalde. Açık kaskta da bu tür problem yaşarım diye çekindim açıkçası. Ne dersin? Açık kask gözleri tam olarak rüzgardan koruyor mu?
    yarım açık kask yani sadece çenesi olmayan ön camı olan modellerde rüzgar sorun olmuyor ama camlarda iki çeşit var uzun camlı ve kısa camlı uzun camlıyla ben kışın bile kullandım sorun olmuyor

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    açık olan kaskların benzeri şimdi benim kullandıgıma yakın kısa camlı olan model
    yazın iyide kışın çok rüzgar alıyor
    ben alttaki modelin benzerini kullandım yaz kış rahat ettim
    vizorlü hava kanallı uzun camlı yarım açık kask
    http://www.feyizoglu.com/GDR-Gunes-V...k_44768.html#0
    Konu CELİL tarafından (25.April.2012 Saat 12:47 ) değiştirilmiştir.

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Kapali kaskta gozluk takiyorum, kaskin gunes gozlugunu uzerine indiriyorum sorun yok.

Nazi kaskiyla gozlugun uzerine lastikli pilot gozlugu takiyorum sorun yok.

Kapali kask dusunuyorsan siddetle cene acilir model oneririm. Takip cikarmak, trafik durunca hava aalmak icin ceneyi kaldirmak, bakkala cakkala girince kaski cikarmaya gerek duymamak gibi buyuk rahatliklari var.
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)