Herkeşe rollerini iyi dağıtalımda kimse sürcü lisan etmesin yarın akşam :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Herkeşe rollerini iyi dağıtalımda kimse sürcü lisan etmesin yarın akşam :D
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Bu çarşamba alıcam demişti yenidenmi imal ediyorla ne?????Ama kendisi geliyo dimi Volkan kardeş
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)inşallah... ihtimalen ve tabi kabul ederse beraber geliriss.. ama bu motor mevzusunu açmazsak daha iyi olur kanımca... hatta topiğin başlığını sadece "hisarda çay içiyoss" olarak falan değitirsek mi acep?...
SSUUUUuuu...!
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Bence mahsuru yok ama hocamın gelmesinde ısrarcıyız.İnci hoca buraya yumruk havaya.İnci hoca buraya yumruk havaya.İnci hoca buraya yumruk havaya
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
E9
İstanbul
B Rh (+)benide yazın oradan geçersem bir kare resim alsam bana yeter malum mesai müsait olsam canım feda............komutanım ayrıca selam
KARTALLAR YÜKSEK UÇAR...34 YDH 46
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Eyvallah erol abi... 5 dakkada olsa bize yeter...
SSUUUUuuu...!
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yazdım valla hiç boşluk vermem
E9
İstanbul
B Rh (+)arkadaşlar kefilsiz krediyle 36 ay vadeli banka kredisi kullanmak istiyorum tanıdık bankacı arkadaşlar varmı birde arabam için kredi aldım ödüyorum bir mahsuru olurmu kredi için ilgili arkadaşlarma duyrulur maaş+emekli gelirim iyi herkese selam regal raptor sıfır almak istiyorum...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)yaww kredikartın yokmu abicim aynı faizle 36 ay yapıyolar onada çünki ihtiyac kredisini 36 ay vermiyolar pek bide anadolu cetelem mi ne var ama motora rehin şerhi koyuyorlar galiba
E9
İstanbul
B Rh (+)kredi katı var fakat ben lazım olmaz diye internette yarıya indirdim yoksa sorun olmazdı..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)