ALPERRRRRRR SENİ SEVİYORUZ :D
bu arada BEN MAKİNAMI ALDIM![]()
![]()
![]()
ÇOOOOOOOOK GÜZELL OLMUŞ ,![]()
![]()
![]()
![]()
GÖKHAN"CIĞIM ELLERİNE SAĞLIK ,ÇOKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM :D :lol: :D :lol: :D :lol:
:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)ALPERRRRRRR SENİ SEVİYORUZ :D
bu arada BEN MAKİNAMI ALDIM![]()
![]()
![]()
ÇOOOOOOOOK GÜZELL OLMUŞ ,![]()
![]()
![]()
![]()
GÖKHAN"CIĞIM ELLERİNE SAĞLIK ,ÇOKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM :D :lol: :D :lol: :D :lol:
:
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)güle güle kullan kardeşte şu ANGEL ÇAKAN işini anlayamadım yawwyenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)komutanım angel yuvarlak florasan benzeri bişi far ve sis lambalarının camın içine yerleştiriliyo hoş bi görüntü veriyo çakarda polislerin kullandığının benzeri biraz zayıf kalıyo ama genede dikkat çekiyo
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
E9
İstanbul
B Rh (+)ortam çok güzelmiş eline saglık alperim resimler güzel ben dolmabahçe biliyordum hisara kaçta gideceginizi bilmiyordum birdahaki sefer inşallah haberim olur o akşam müsaittim hemen gelirdim alperim çay olunca alo de bilgilenelim telim sende var herkeze selam volkanım ali ustaya çay içmeye gelirsen bana alo de müsaitsem ugrarım tel 0532 446 68 42 .........
KARTALLAR YÜKSEK UÇAR...34 YDH 46
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)kıskanılası bir geceydi.herkeslere teşekkürler.yanlız bundan sonraki toplantılarımızı dahada nalamlandırmak ve katılımı arttırmak için konu belirleyelim ve herkese söz aldıralım.
sevgilerimle
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)WALLA ÇOK GÜZEL BİR GECEYDİ
EN KISA ZAMANDA TEKRAR ETMEK DİLEĞİYLE...
haydi çocuklar motora
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)