Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 13 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu
Toplam 130 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı agresus Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    getircem valla hiç değilse millet açık açık servis hizmetleri diye giydiren giydirene bide ali ustanın yanın da giydirsinler bakalım tabii habire sallıyan arkadaşlar belkide fazla salladıkları için gelmiyecek
    getir bakalım gomtanım... kısmetse ordayım... 120 ytlnin ve becerilemeyen debriyajın hesabını soriim bi... bu arada nedir sende ki bu ali usta aşkı anlamadım... komisyon durumu mu yoksa makina dışında bi ilişki mi?... biz lafımızın arkasındayızzz... ses kesmek için motor takozu çıkaran bi adama hala usta diyosunuz ya ben ona şaşıyorum... getir bakalım.. geliceği varsa görecğide var... ama sakın ben giydirirken savunmaya kalkma o adamı...
    beni tanıyacağın kadar tanıdın volkanım burda sana karşı hiç bişi yok bütün arkadaşlar bilmeden duyan bütün arkadaşlar yedek parça ve servislerden şikayetçi ben sadece ali ustayı değil mjinuru ve s.kayalardan (site aracılığı ile ) alper beyede gelsin dedim sebebmi oda belli arkadaşlar dertlerini anlatsın bilmediklerini öğrensin garantiden neler olur bilsin diye çünkü aramızda motor aldığını nasıl aldığını ve ne yapacağını bilmeyen bir sürü arkadaş var gelen öğrensin diye senide çok severim bilirsin orayada kapışmaya değil yardımlaşmak ve çok yeni bazı arkadaş ve kardeşlerle tanışmaya gelecez
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sen de beni tanırsın gomtanım... kendi bildiğim doğru neyse onu konuşurum... sallamak gibi terimleri kendime söyletmem... ben tüm laflarımın arkasındayım... ne yaşadığımı ve -af buyrun ama- kıçıma kaç paranın girdiğini bi ben bilirim... bunları paylaşmak sallamaksa istediğin gibi olsun... o gece eğer bu arkadaş benim karşıma çıkma cesaretini gösterirse elimden geldiğince seviyeli olmaya çalışıcam... ama bi debriyaja 120 ytl vermiş, işi hallolmamış, makinesinden dizel yağ çıkarmış, özel radyatör adı altında para harcamak zorunda bırakılmış, herkesler çiftini 30'a değiştirirken tek lastik değişimine 30 ytl vermiş, makine hazır denip hiç denenmemiş makinsını teslim almış biri olarak seviyeli ve sakin olucam.... ama ben giydirirken sakın savunma bu adamı... eğer bu gün seni memnun eden bi servis anlayışı varsa da sen yat kalk benim gibi eski mağdurlara dua et... bizler olmasak, makinalarımıza bunca zarar vermese belki de öğrenemicekti makine toplamayı...
    SSUUUUuuu...!

madend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ömürcan özşahin
    Maden Mühendisi
     Kawasaki ER-5
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Volkan abim Ali usta kötü insan değil senin başına gelenler Aykon da gelmiş.Aykondaki Ali ustayla Demirtaş taki Ali usta farklı artık kendi servisinde kendi işinde aykonda yapılanları Ali ustaya yıkmak yanlış bence.Benim tanıdığım Ali usta gerçekten adam gibi adam.Ben onun sayesinde RR sahibi oldum.Ali ustayı tanımasaydım su an motorum yoktu.Sonra kendim sahidim başka servislerin yapamadığı işleri Ali usta bitiriyor.Farkındaysan abi Demirtaş motosikletten sikayetçi olanda yok.Buluşmada inşallah herşey konusulur hallonur çünki Ali usta ve sen çok değerli insanlarsınız.Seninde gerçekten iyi biri olduğunu formdaki her baslığın içinde görüyoruz ve abi radyatör mevzusunda bizim makinelerin radyatörleri beş para etmez.Çogumuzun radyatörü patlamıştır.Ben motoru aldığımda benim radyatörde patlaktı.Garantiden değisebiliyordu ama ben motorla uzaga gideceğim için Ali usta banada özel radyatör yaptırdı.Orjinali ile özel yapılan radyatör arasında dağlar kadar fark var.ben su anda çok memnunum.
    Benim tanıdığım Ali usta her zaman bizim tarafımızda.

mehmet özdikmenli
    İşletme
     regal 2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar bi toplantı ayarlayalım bir arada geeken herşey konusulsun garantiden yapılacak işleri yapılmayan işleri bir arada değerlendirelim

ömürcan özşahin
    Maden Mühendisi
     Kawasaki ER-5
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar bi toplantı ayarlayalım bir arada geeken herşey konusulsun garantiden yapılacak işleri yapılmayan işleri bir arada değerlendirelim
    ağzına sağlık gerçekten herkez hakkını hukukunu öğrenmiş olur.Sizin içide bizim içinde garanti ve diğer hizmetlerdeki soru işaretleri kalkar.

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Mehmet kardeş bunların çoğu cuma akşamı konuşulacaktır zaten orda görüşecegiz herhalde
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

mehmet özdikmenli
    İşletme
     regal 2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yarın akşam topladıgımızda konusuruz en azından artık kimse magdur olmadan iş çözülür. beni tanıyanlar bilir arkadaslar işimizi severek yapıyoruz

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    madendim kıymetlim... bu ali usta aykonda ki adam diil mi?.. başka bi ali mi bu?... biri bana açıklasın şu durumu.. aykondaki o adam zincir ayarı yapmaktan aciz bi kazıkçıydı... yok şirket politikası falan diyosanız ayrı... şirket zinciri kötü yap dizel yağ kullan, bi debriyajı bile değiştirmekten aciz ol diyosa bilemem... bu başka bi adamsa ayıp etmekte istemem... ama aynı kişi kendine yer açtı diye geçmişte yaptığı hatalardan muhaf olamaz... bana kazığı aykon diil ali denen ordaki usta attı...
    SSUUUUuuu...!

ömürcan özşahin
    Maden Mühendisi
     Kawasaki ER-5
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abicim sana sorularının cevabı olan bir alıntı gönderim.
    Alıntı UnicornKnight Nickli Üyeden Alıntı
    motosiklet.net'den hatırlayanlar olacaktır illa ki...vaktiyle ali usta+aykon+sarıkayalar üçlüsü ile en çok kapışanlardan biri bendim münferit bir takım nedenlerden dolayı...uzun uzadıya ne konuları anlatacağım tekrardan ne de yağ çekme kabilinden şeyler yazacağım...söylemek istediklerimi kısaca şöyle özetleyeyim;
    aykon'da kendi işi dışında kırk türlü işe koşturulan bir ali usta mevcuttu,dolayısıyla pek çok konuda üstünkörü iş yapmaktaydı,yapmak zorundaydı...ne zamanki çirkefe bağlıyordunuz o zaman işler yoluna giriyordu...
    şimdiyse kendi yerine ve kendi işine sahip o ali usta...ve inanın bana aradaki farkı kendi gözlerinizle görmeniz lazım...ben de,unicornum da ali ustanın işçiliğinden çok memnunuz...
    farkı görmek için şöyle bir uğramak,bir çayını kahvesini içmek lazım...burda "çamur at izi kalsın" şiarıyla çemkirmelerde bulunmakla olmuyor bu işler...
    bir yağ değişimine 110 milyon alan sözde servislerde duyduk biz bizzat canı yananlardan...
    dediğim gibi,farkı kendi gözünüzle görün...farkı görmeden bir insanın mesleğiyle oynarcasına ithamlarda bulunmayın...

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı madend Nickli Üyeden Alıntı
    abicim sana sorularının cevabı olan bir alıntı gönderim.
    Alıntı UnicornKnight Nickli Üyeden Alıntı
    motosiklet.net'den hatırlayanlar olacaktır illa ki...vaktiyle ali usta+aykon+sarıkayalar üçlüsü ile en çok kapışanlardan biri bendim münferit bir takım nedenlerden dolayı...uzun uzadıya ne konuları anlatacağım tekrardan ne de yağ çekme kabilinden şeyler yazacağım...söylemek istediklerimi kısaca şöyle özetleyeyim;
    aykon'da kendi işi dışında kırk türlü işe koşturulan bir ali usta mevcuttu,dolayısıyla pek çok konuda üstünkörü iş yapmaktaydı,yapmak zorundaydı...ne zamanki çirkefe bağlıyordunuz o zaman işler yoluna giriyordu...
    şimdiyse kendi yerine ve kendi işine sahip o ali usta...ve inanın bana aradaki farkı kendi gözlerinizle görmeniz lazım...ben de,unicornum da ali ustanın işçiliğinden çok memnunuz...
    farkı görmek için şöyle bir uğramak,bir çayını kahvesini içmek lazım...burda "çamur at izi kalsın" şiarıyla çemkirmelerde bulunmakla olmuyor bu işler...
    bir yağ değişimine 110 milyon alan sözde servislerde duyduk biz bizzat canı yananlardan...
    dediğim gibi,farkı kendi gözünüzle görün...farkı görmeden bir insanın mesleğiyle oynarcasına ithamlarda bulunmayın...
    anladığım kadarıyla aynı kişi... güzel... peki benim çekiçlenmiş olan şanzımanımın hesabını kim vericek.. bu kişi mi yoksa artık olmayan aykon mu?... bakın gençler sizleri çok iyi anlıyorum ama sanırım ben durumumu ifade edemiyorum... çekiçlenmiş bi şanzıman değiştiği idda edilen bi debriyaj , becerilemeyen bi zincir ayarı, dünyanın parasına mal olan servis ve işçilik ücretleri... bu gün bile takımı 30 lira olan honda debriyajına 120 lira verdim diyorum.. bu adam yüzünden diyorum... yahu bu adam kendine yer açtı diye ben bunları yaşamadım mı şimdi... aykon mu çekiçledi benim şanzımanı... cuma gelsin de bi yüzleşelim...
    SSUUUUuuu...!

Sayfa 4 Toplam 13 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)