Olay buluşma muhabbetinden kavgaya dönüverdi resmen bea, cuma akşamı gelirken taş sopa biber gazı falanda getiriyim ben, gecemiz renkli geçsin dimi, n çokta mor renk :P :P :P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Olay buluşma muhabbetinden kavgaya dönüverdi resmen bea, cuma akşamı gelirken taş sopa biber gazı falanda getiriyim ben, gecemiz renkli geçsin dimi, n çokta mor renk :P :P :P
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)ben kepçeyle gelsem bu elektrik şoku verenler bana yetmez :mrgreen: ... ALLA ALLA noluyos yaa iç savaş mı çıkıcak yarın akşam :? :(madend Nickli Üyeden Alıntı
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)88 mm top, 20 lik havan, 120 lik çekili öbüs, lav silahı, bazuka falanda alıyım marketten ben :P
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hocam motorunuzu teslimaldınız herhalde bi aksilikyoktur inşallah
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Hocadan ses yok![]()
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)televizyonmu seyrediyo yoksam
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Öğrencilerine sopa çekiyodur, akşam idmanı yani nihahahaha :evil:
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)İnci örtmenim yapmaz öle bişi.Sopa bizim zamanımızdavardı baya hatta babam bizim okulda müdürmuavini idi her olayda en önde beni sopalardı bizde az yaramaz değildik hani![]()
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)yaww örtmenim yok galba... ben durumuşöölee özetliim.. biss inci örtmenin motorunun teslim alınışını gıyabında kutliicesss.. hatta temsili bi kutlama olcek... şöölee ki; hepimiss örtmenim motorunu almış da biz de çok beğenmişiss gibin yapıcasss... sona yeni modifiye durumları üstüne yine temsili bi sohbet, hayırlı olsun dilekleri falan... sona aman yawaşş git, tikkat et gibin uyarılar ve daalış... aslında prova niteliğinde bi buluşma olcak bu.. inşallah haftaya gerçeğini yapabilirisss... Mevlamdan umut kesmemek gerek... :mrgreen:
SSUUUUuuu...!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)