OLMAZ O ŞARZ YETİŞMEZ
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)OLMAZ O ŞARZ YETİŞMEZ
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)19:30'da ordayım inşallah! O saate kadar vakti olup da yolu Karaköy'den geçecek olanları bi çay içmeye beklerim! Sonra beraber geçeriz Dolmabahçe'ye... Tabi bu teklifim her daim geçerli! Karaköy tarafına yolu düşen, Moon'la bi çay içecek kadar vakti olan herkesi her zaman beklerim!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)DOSTUM KARAKÖYDE PERŞEMBE PAZARINDAMISIN NE İŞLE MEŞKULSÜN
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Yok hocam ben Perşembe Pazarı'nın karşı tarafında yani Galata Köprüsü'nün öteki tarafındayım. Karaköy meydandaki Özlem Sucukları'nın hemen arkasında benim tükkan... Elektronik işi yapıyorum. Tophane'ye doğru bi tane de ofis var, Karaköy Karakolu'nun hemen yanında... Tercihinize göre, neresi uyarsa orada ağırlarız icabındailkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
![]()
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)BABACIM BENDE ELEKTRONİKÇİ SAYILIRIM VE KARAKÖY 2. MEKANIM DİYEBİLİRİM SENLE TANIŞMAK İSTERİM
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Her zaman beklerim ama görünen o ki en geç bu akşam tanışacağızilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
![]()
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)OLSUN BUNADA ŞÜKÜR
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Adminim İlkerim bu telsizlerin frekanslarını kaca ayarlıyosunuz hepimiz aynı frekansta olmamız gerekiyo herhalde
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)oraya gelince detaylı anlatırız dostum.sadece aynı kanala alman yeterli oluyor
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)yollarda uğraşmayalım diye sordum burdan çıkmadan ayarlıyayım istedim
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)