Merhaba arkadaşlar,
Çözüldü
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yk
yk
B Rh (+)Merhaba arkadaşlar,
Çözüldü
Konu dreamrocker tarafından (15.October.2012 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.
DD250E-9B
İSTANBUL
0 Rh (+)motoru vurdurarak çalıştırdığında elektirik aksamın çalışormuu
yk
yk
B Rh (+)
DD250E-9B
İSTANBUL
0 Rh (+)bu şekilde anlamak zor olucak bn tekrar bi sigortayı kontrol et derim kabloları sigortayı değiştirdikten sonra ampulu değişmediysen tekrar kısa devre yapmış olabilir
yk
yk
B Rh (+)Ampulu direk çıkarttım zaten. Çok moralim bozuk. Ya elektrik tesisatı falan gittiyse diye. Motor dısarı cıkarılabilecek bir yerde değil. Gerçi eski sigortaya da baktım, eski sigorta da sağlam. Sorun başka bir yerde... Ehliyete bu kadar az kalmışken. :(
DD250E-9B
İSTANBUL
0 Rh (+)bak cok uzun süre şase yaptıysa olabilir ama fara yada sinyale giden soketi cıkartıp direk elekrik ver bakalım ne olacak görmeden böle sorunları anlamak zor

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Geçmiş olsun kötü olmuş herşey siğorta patlak gibi gösteriyor spyderleri dah pek kurcalamadım o yüzden dataya inemiyorum ya ikinci bir siğorta var yada yanıp kopan başka bir kablo olabilir en kötüsü makina beşiktaş bölgesindeydi ali ustayı ara gelip bakar kolay gelsin![]()
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Araya sigorta koymadan direkt kabloları birbirine değdirdiğinde sinyalde kornada falan hiç bir hareket yok mu acaba? Şasiye değmesi iyi olmamış, inş. ciddi birşey yoktur kardeşim.
yk
yk
B Rh (+)
yk
yk
B Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)