Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

atilla öztürk
    öğrenci
     yok.
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Regal raptor dd 350 e-6 c daytona

Arkadaşlar merhaba bu yılın eylül ayında motor almayı düşünüyorum haziranda ehliyet sınavına gireceğim fakat tam bi bilgim yok.10bin tl kadar bütçe ayırabilirim sıfır motor istiyorum.Aklımda bu motor var.Fakat internette aradım http://www.motorland.com.tr/product.php?id_product=92 bu linkten ulaştım bu motora.Bu adamlar kim bilmiyorum ama istanbul için hiç iletişim bilgisi yok sanırım internet üzerinden satış yapıyorlar tam anlamadım tabi.Ben bu motora istanbulda nereden bakabilirim sıfır olanına?.bunun dışında bu motor hakkında bildikleriniz nedir bu fiyata değermi kusurları zorlukları nelerdi bilgi istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba atilla aramıza hoş geldin
    baktıgın makina 350 cc DAYTONA aynı makinanın 250 cc olanıda var fiatı daha makul ve yeterli bir makina motorland makinayı türkiyeye getiren emre ltd nin satış magazası yeri sefaköye yakın bir yer ama makinayı daha uygun fiata regal raptor bayi motorsikletcimden alabilirsin linkini aşagı yapıştırıyorum

http://www.motosikletcim.com/iletisim.htm

Erman Kaya
    Mühendis
     Regal Raptor Daytona DD 350 e 6E 6
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Atilla merhaba ben dd 350 daytona dan şaşma derim.Yeni aldım henüz rodajaşamasında ama belliki makina gaz istiyor.Hani derler ya adam olacak çocuk belli olur diye,Daytona 350 aynen öyle bişey.Ben çok etkilendim.Emre Motor diye google'da arayabilirsin.Ben kullandıkca tecrübe ettikçe anlatmaya ve yazmaya devam edeceğim.250 de iyi bir seçenek karar senin nakit senin eh vakitte senin bide kimse bilmez paşa gönlün bilir)

atilla öztürk
    öğrenci
     yok.
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil ve Erdoğan sağolun.Bütçem var çalışıyorum biraz birikmişim var babam da biraz destek olucak.Erdoğanın dediği gibi sağlam bişey istiyorum hızlı gitsin,hoş dursun,bir arkadaşım binerse rahat taşısın.Açıkcası yazlarıda ege,akdeniz falan gezmek istiyorum bir arkadşım da alacak.İşimi görmesinden ziyade motoru yaşamak istiyorum.O yüzden güçlü olsun.Sıfır olsuki garantisi olsun ve sorun çıkarmasın.Bi motorun ömrü nedir bilmiyorum ama iyi bakımla uzun yıllar binebileceğim bişey olsun istiyorum.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    uzun yollar için 350 cc daha güzel olur
    motoru degerlendirirken çin makinası oldugunu göz önünde bulundurmak lazım ve buna göre degerlendirmek lazım kasa olarak çok karizmatik rakipsiz sağlam bir makina motor olarak çin makinalar içinde en iyi makina su ve fan soğutmalı oluşundan şehir içi ve dışında makina şişme yapmaz 2011 dahil sonrasında blansör vardır vibrasyon yok gibidir
    motor ömrü zorlamaz bakımlarını aksatmazsan 50 000 km görücegini düşünüyorum

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    350 cc
    ve daytona candır;))

atilla öztürk
    öğrenci
     yok.
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzun yollar için 350 cc daha güzel olur
    motoru degerlendirirken çin makinası oldugunu göz önünde bulundurmak lazım ve buna göre degerlendirmek lazım kasa olarak çok karizmatik rakipsiz sağlam bir makina motor olarak çin makinalar içinde en iyi makina su ve fan soğutmalı oluşundan şehir içi ve dışında makina şişme yapmaz 2011 dahil sonrasında blansör vardır vibrasyon yok gibidir
    motor ömrü zorlamaz bakımlarını aksatmazsan 50 000 km görücegini düşünüyorum
    Daha önce motor deneyimim hiç olmadı kaç km idealdir bilmiyorum pek fazla ama 50.000 diyince az gibi geldi.Motor cahiliyim. 50bin km neye göre sorun mu çıkarmaya başlar yoksa biter mi motor?

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı atillaozturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil ve Erdoğan sağolun.Bütçem var çalışıyorum biraz birikmişim var babam da biraz destek olucak.Erdoğanın dediği gibi sağlam bişey istiyorum hızlı gitsin,hoş dursun,bir arkadaşım binerse rahat taşısın.Açıkcası yazlarıda ege,akdeniz falan gezmek istiyorum bir arkadşım da alacak.İşimi görmesinden ziyade motoru yaşamak istiyorum.O yüzden güçlü olsun.Sıfır olsuki garantisi olsun ve sorun çıkarmasın.Bi motorun ömrü nedir bilmiyorum ama iyi bakımla uzun yıllar binebileceğim bişey olsun istiyorum.
    Arkadaşım aramıza hoşgeldin
    Motorsiklet geçmişini bilmiyorum ama bahsettiğin özellikler için Daytona 350 diyorum.Sürüş olarak ve rake açısı olarak Spyder'a göre daha kolay sürüşü var .196 kg cüssesi ile 250 cc liğini tavsiye etmem.250 cc bu ağırlığın altında ezilir.Uzun bir müddet kullanmak istersen eğer bu modeli motor ömrü kısalır gibime geliyor(tamam Daytona 250 cc nin vergisi ve fiyatı daha uygun ama ).İlerleyen zamanda Daytona 350 ye bazı müdahaleler yapıldığında sana epey keyif vereceğinden şüphem yok fakat ilk etapta alışman lazım fabrikasyon olarak ta epey güçlü gelecektir.

Not Şanzuman sistemine dikkat etmen gerekir en zayıf halkası bu.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı atillaozturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önce motor deneyimim hiç olmadı kaç km idealdir bilmiyorum pek fazla ama 50.000 diyince az gibi geldi.Motor cahiliyim. 50bin km neye göre sorun mu çıkarmaya başlar yoksa biter mi motor?
    çin makinalara göre 50 000 km uzun km dir 50 000 km motorun yağ yakıp kompresörü ( gücünün) düştüğü motor yenileme zamanı
    bir sezonda çok gezen uzun yol yapan max. 7000 - 10 000 km yol yapar
    Konu CELİL tarafından (27.April.2012 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir.

atilla öztürk
    öğrenci
     yok.
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım aramıza hoşgeldin
    Motorsiklet geçmişini bilmiyorum ama bahsettiğin özellikler için Daytona 350 diyorum.Sürüş olarak ve rake açısı olarak Spyder'a göre daha kolay sürüşü var .196 kg cüssesi ile 250 cc liğini tavsiye etmem.250 cc bu ağırlığın altında ezilir.Uzun bir müddet kullanmak istersen eğer bu modeli motor ömrü kısalır gibime geliyor(tamam Daytona 250 cc nin vergisi ve fiyatı daha uygun ama ).İlerleyen zamanda Daytona 350 ye bazı müdahaleler yapıldığında sana epey keyif vereceğinden şüphem yok fakat ilk etapta alışman lazım fabrikasyon olarak ta epey güçlü gelecektir.

Not Şanzuman sistemine dikkat etmen gerekir en zayıf halkası bu.
    teşekkür ederim bilgi için scooter binmiştim ama arkadaşımındı ve sadece merak ettiğim için 4-5 kez kulanmışlığım var vitesli motor hiç kullanmadım kursa yazılcam mayıs ayında.Almışkende iyi birşey olsun uzun süre götürsün beni.Bakımını yaptırırım iyi de bakarım.6-7 yıl rahat götüreceğini umuyorum.Ama büyük ihtimal şehir içinde haftanın hergünü kullanılcak neredeyse gittiklerim mesefelerde 15-20km arası en fazla.Müdahaleler derken performans açısından mı?Şanzuman olarakta zayıflığı nedir tam olarak ?

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)