Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    zrcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sercan
    Öğrenci
     Korkmaz
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Kullanılmayan motorda oluşabilecek sıkıntılar nelerdir

Merhaba arkadaşlar bi makina buldum yaklaşık 2 yıldır kullanılmıyor km sı ıyı 7000 de sahıbındendede var ilanı.arac 2007 model.2 senedir kullanılmaması alıcak olana bir sıkıntı yaratırmı acaba bilgisi olan varmıdır ?

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Nasil ve ne şartlarda muhafaza edildigi onemli

Guvendiginiz bir usta ile gorebilirsiniz
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    yatan motor yürüyünce ufak tefek masraflar açar

karbiratör plastik olan manifolt boğazları yatınca sertleşiyor çalışmaya başlayınca genelde çatlar hava alır hava ayarın bozar 50 tl civarıda fiatı var
    debriyaj ve gaz telleri belki değişmek gerekebilir çalışıyorsa sorun yok onlarda toplam 50 tl gibi tutar
    lastikler havası inmeden beklemişse bir şey olmaz ama havası inik beklerse bozulur
    aküsü değişmek ister
    mekanik yürür ve motor blogu olarak yatmaktan sorun olmaz
    ama genel olarak model ve km olarak bakarsak uygun bir makina gibi almadan bir ustaya göstermek lazım
    Konu CELİL tarafından (29.April.2012 Saat 21:01 ) değiştirilmiştir.

Sercan
    Öğrenci
     Korkmaz
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yatan motor yürüyünce ufak tefek masraflar açar

karbiratör plastik olan manifolt boğazları yatınca sertleşiyor çalışmaya başlayınca genelde çatlar hava alır hava ayarın bozar 50 tl civarıda fiatı var
    debriyaj ve gaz telleri belki değişmek gerekebilir çalışıyorsa sorun yok onlarda toplam 50 tl gibi tutar
    lastikler havası inmeden beklemişse bir şey olmaz ama havası inik beklerse bozulur
    aküsü değişmek ister
    mekanik yürür ve motor blogu olarak yatmaktan sorun olmaz
    ama genel olarak model ve km olarak bakarsak uygun bir makina gibi almadan bir ustaya göstermek lazım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84121334/detay
    tesekkurler Celil abi bahsettigim ilanda buydu

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    makina T gidonmuş daha iyi resimlere göre makina çok iyi ve T gidona ve model km ye göre fiat çok uygun hele pazarlıkla 3000 düz yapabilirsen bir tamirciye göster ve sorun yoksa kaçırma çok uygun T gidonda bu temizlikte makina bulmak çok zor

alicanblnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alican bulunur
    ogrenci
     Hyosung Gt250 R 2010
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok dogru abi fuatın makinayı 3.750 ye verdik işte

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    Bir tanede benden sana nacizane tavsiye telefonda konuştuktan sonra yeni ve yakından tek tek çekilmiş fotograflarını mail atmasını iste Motorun herbir soruınunu öğren ( Muhtemelen ilk telefon konuşmasında hiçbir sorun olmadığını söyleyecek 2. aramanda bak abi ben ciddi alıcıyım ne gibi sorunla karşılaşırım dediğinde genelde tek tek sayıyorlar .

Çünkü senin memleket istanbul gözüküyor motor ankarada. Benim başıma gelmişti samsunda bir motorda resimler gıcır adam motoru al götür hiçbir sorunu yok diyordu. samsuna gittiğimde gördüklerimle motor arasında 7.000 fark vardı.Kolay gelsin
    Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

Sercan
    Öğrenci
     Korkmaz
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Eecho89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir tanede benden sana nacizane tavsiye telefonda konuştuktan sonra yeni ve yakından tek tek çekilmiş fotograflarını mail atmasını iste Motorun herbir soruınunu öğren ( Muhtemelen ilk telefon konuşmasında hiçbir sorun olmadığını söyleyecek 2. aramanda bak abi ben ciddi alıcıyım ne gibi sorunla karşılaşırım dediğinde genelde tek tek sayıyorlar .

Çünkü senin memleket istanbul gözüküyor motor ankarada. Benim başıma gelmişti samsunda bir motorda resimler gıcır adam motoru al götür hiçbir sorunu yok diyordu. samsuna gittiğimde gördüklerimle motor arasında 7.000 fark vardı.Kolay gelsin
    Öncelikle teşekkür ederim bilgiler için Echo.Şöyle bi planım var ankara sanayıde tanıdıklarım var motora baktırmak için.Beni kırmazlar saolsunlar.O işi öyle çözebilirim.Kafama takılan,olurda anlaşırsak motoru nasıl istanbul getiricem.Daha ehliyetim yok

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    En heyecanlı ve stresli kısımda orasıdır zaten Bir yandan artık motorum var diye sevinirsin bir yandan nasıl getireceğiz memlekete bunu diye düşünürsün.

3 yolu var temel olarak;
    - ehliyeti ve uzun yol tecrübesi olan bir bir arkadaşından rica edeceksin. Tın tın sağdan gideceksiniz. ( tavsiye edilmez. Motorun huyunu suyunu bilmiyorsunuz allah korusun istenmeyen bir durumla karşılaşılabilirsiniz.)
    - Ankara aştide 10dk.da bir istanbula otobüsler kalkıyor sadece bekle simsarlar gelecektir yanına bayağı bir yüküm var ona göre dersin ' motora bakarlar ya hallederiz abi sen gel derler yada hemen uzaklaşırlar (tecrübeyle sabit)
    - Ambarlara git. orda yük taşıyan kabzımallar olur. kamyonette boş yer varsa abi şıunuda atıver dersen alıyorlar ama aralarındaki en pahalısı bu.

Sana tavsiye edeceğim ambarlardaki kamyonlardır. Benim makinayı denizliden getirirken ambardaki görevli 350tl e sivasa götürürüz demişti. Sarıp sarmalarız etrafına kalaslarla ufak kafes yaparız sorunsuz gider dediler. Yok çok pahalı dedik :? Otobüsleri denedik. Denemez olaydık denizli kayseri arasına 175tl verdim. Muavinler bam güm içeri itmeye çalışırken sağ ayaklığı kırdılar. Kayseridede 100 tl verdim ama çekilecek çile değil yardım etmez şoför ve geri kalan muavinler. sen ve en tecrübesiz muavin yağ kir içinde ter döke döke içeri sokmaya çalışırsın motoru. Sinirlenirsin öfkelenirsin kamyonete neden vermedim diye kendine söversin yaşadım

Haa birde trenler vardı ama artık yok yük taşımacılığını kaldırdı tcdd.
    ptt var yük taşıyan ona sorduk denizliden sivasa şaka gibi 1000 tl demişlerdi
    Konu Ekrem Özdemir tarafından (30.April.2012 Saat 20:50 ) değiştirilmiştir.
    Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

Erman Kaya
    Mühendis
     Regal Raptor Daytona DD 350 e 6E 6
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bence kaçırma motor 7binde fiyatı makul.Resimler fena değil paslar yüzey pası geçer Bi mal ucuza gidiyorsa şüphe et kardşim.Satıcı sonuçta takası sadece daha büyük cc motor için düşünmüş.Bi servise göster ama için rahat etsin

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)