Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Mert İzgi
    Turizm
     Spyder 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Spyder ile Uzun Yol

Herkese Merhaba,
    Öncelikle Pazar günü Ankara buluşmasına şehir dışında olduğum için katılamadım tüm Ankaralı Regalcilerden özür dilerim, bir sonraki buluşmada kesin aranızdayım.

Salı günü 2 motor Ankara'dan Kızılcahamam'a ufak bir gezi düzenledik, 2 motor
    ki diğeri BMW 1150 RT saat 10 sıralarında yola çıktık tam 1 saat sonra sıkıntısız bir şekilde Kızılcahamam'a vardık. Sizlerle deneyimimi paylaşmak istiyorum.

Öncelikle Spyder tamamen bir zevk ve tarz işi kesinlikle uzun yol motoru değil, 1 saat sürüş sonrasında kalça ve bacak bölgesi tamamen uyuştu, ancak motorum tık demeden ortalama 90-100 km ile 180 km lik parkuru tamamladı. Titreşim vardı elbet ancak öyle rahatsız edecek boyutta değildi, sollamalarda beni üzmedi, virajlarda yatması gayet başarılı idi.

Bu kısa yolculuktan sonra kesinlikle motorumu daha çok sevdim ve bir kez daha elimizdeki maddi imkanlarla alınabilecek en güzel motorun RR olduğuna karar verdim.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    mert uzun yolun tadı çok hoş oluyor yolda ilk zamanlarda dediğin gibi kalça agrısı bacaklarda kasılmalar bileklerde hafif agrılar oluyor fakat bunlar vücudun o bölgelerinin hamlıgından daha çok oluyor motorun üzerinde ne kadar çok zaman geçirirsen agrılar o kadar azalıyor ve tadından yenmiyor iyi bir yolculuk yapmışsın devamında daha keyifli olucak paylaşım için teşekkkürler

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Spyderların zevk ve tarz motoru cok dogru bir tespit olmus.Bende uzun yola cıkmak icin sabrszlanıyorum,guzel bir gezi olmus..bende eylul ayı icin 1000km civari yol yapmayı dusunuyorum bel bacak agrısı dısnda uzun yolda basımıza ne tur skntılar gelir söyle korkmadan spyderla yapablrmıyz boyle birsey?

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mert uzun yolun tadı çok hoş oluyor yolda ilk zamanlarda dediğin gibi kalça agrısı bacaklarda kasılmalar bileklerde hafif agrılar oluyor fakat bunlar vücudun o bölgelerinin hamlıgından daha çok oluyor motorun üzerinde ne kadar çok zaman geçirirsen agrılar o kadar azalıyor ve tadından yenmiyor iyi bir yolculuk yapmışsın devamında daha keyifli olucak paylaşım için teşekkkürler
    celile katılıyorum spyder on numara uzun yol motorudur .eklemleriniz bi süre sonra motorun oturuş pozisyona adepte olacak
    o zaman bu yazdıklarını gelip birdaha okursun;)

Mert İzgi
    Turizm
     Spyder 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bence uzun yolda bu motoru hor kullanmazsanız her 100 km de kısa molalar verirseniz istediğiniz her yere götürür, korkulacak birsey yok ancak tabiki sonuçta mekanik bir aksam Mercedesler bile arıza yapabiliyor. Ancak ağfndrdm' ın bir tespiti varki çok doğru oda:
    ''Bence hepiniz motorunuza binip yola cıkmalısınız, taakii sürmenin ne demek olduğunu anlayana kadar''
    Motor kullanmanın zevkini ne demek olduğunu ben bu salı anladım, şehir içi sürüş ne kadar keyifliyse trafikten kurtulup dağlarla ovalarla başbaşa kalmak sadece rüzgar ve motorun sesini duymak inanılmaz keyifliydi...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Spyderların zevk ve tarz motoru cok dogru bir tespit olmus.Bende uzun yola cıkmak icin sabrszlanıyorum,guzel bir gezi olmus..bende eylul ayı icin 1000km civari yol yapmayı dusunuyorum bel bacak agrısı dısnda uzun yolda basımıza ne tur skntılar gelir söyle korkmadan spyderla yapablrmıyz boyle birsey?
    makinanın bakımlarını yaptıktan sonra gitmeyecegi yer yok ama bence senin için bu yaz o kadar yol erken olur bu sezon makinaya tam alışıp bir sonraki sezon büyük tura çıksan daha iyi olur

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Spyder ciddi anlamda 'taş' gibi. Gerçi bunu tüm RR'lere genelleyebiliriz. Eski bir konularda Celil Abi, bardaktan boşalırcasına yağan yağmurda kullandığını ve hiç bir sorun çıkarmadığını söylemişti. O gün bugündür kafamız rahat biniyoruz. Ufaktefek sorunları elbet olacaktır ama ciddi anlamda sorun çıkarmayan alet yapmışlar.

Belirttiğin gibi uzun yollarda özellikle artçı için sıkıntı olabiliyor. Koltuğu ve sissybarı rahatsız. Kısa kısa molalarla ya da değişerek sürüşlerle üstesinden gelinebilir.

Umarım bir sonraki buluşmamızda daha kalabalık oluruz ve sürüş keyfini doyasıya yaşarız.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)