Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

aydıniçöz
    barmen
     regalraptordd250
     alanya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Post Arkadaşlar lütven fikirlerinizi paylaşın

benim motorum dd250-9b arkadaşımda daytona 350lik var takas yapmak istiyoruz ama bilmiyorum çok kararsızım motorum şuan 23000.km ve buzamana kadar hiç bir sorun çıkarmadı . çok uzun yolda bile banamısın demedi tabiki bu birazda motora nasıl baktıgınla ilgili tabiki ben herzaman derim motor hayırsız evlata benzer diye bakarsan bakar sana birazda anlıyorum.teknik tamir işinden yagını bujisini balatalarını filan kendim degiştirim. lütven benim için önemli olan fikirlerinizi paylaşın.... daytona kullanıcarı biraz anlatsın sıkıntıları filan oldumu nasıl bişi bu motor yaffffff........
    :lol:

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    aydın sana katılıyorum bazı istisna durumlar oluyor ama genel olarak makinaya bakarsan oda sana sorun çıkarmıyor
    senin makinanın km si makinayı değiştirme zamanına geliyor artık piyasada daytona spyder piyasasına döndü 350 cc makinanın torku bizim 250cc den daha iyi tabi cc farkından yakıt 1 lt kadar yükseliyor ama deger kasa olarak sağlam mağzemeye sahip kemikli makina motor olarak eski kasalara göre revize edilmiş balansör var titreşim yok gibi bir kaç makinada vites geçişlerinde sorun yaptı ama yolda kalan yok genel olarak şimdilik kronik bir sorun yok

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı aydın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim motorum dd250-9b arkadaşımda daytona 350lik var takas yapmak istiyoruz ama bilmiyorum çok kararsızım motorum şuan 23000.km ve buzamana kadar hiç bir sorun çıkarmadı . çok uzun yolda bile banamısın demedi tabiki bu birazda motora nasıl baktıgınla ilgili tabiki ben herzaman derim motor hayırsız evlata benzer diye bakarsan bakar sana birazda anlıyorum.teknik tamir işinden yagını bujisini balatalarını filan kendim degiştirim. lütven benim için önemli olan fikirlerinizi paylaşın.... daytona kullanıcarı biraz anlatsın sıkıntıları filan oldumu nasıl bişi bu motor yaffffff........
    Merhaba,
    Ben motor işinden çok anlamam ama mantık yürüterek cevap vermeye çalışabilirim.:mrgreen:
    Daytona dediğin makina bizim makinaların bir üst modeli neticede. Ben birkaç aydır çok dikkatli bir şekilde takip ediyorum forumu, Daytona kullanıcısı sayıca çok fazla değil gibi ama makinalarında sorun çıktığıyla ilgili neredeyse hiç başlık görmedim.
    Ben sana Daytona'yı tavsiye ediyorum yani; bunda bu makinaya olan kişisel hayranlığımın da etkisi var tabii.:mrgreen:
    Celil Abi de bu doğrultuda cevap vermiş zaten, Regal konusunda Celil Abi ne derse referans alınmalıdır, haberin olsun.
    Saygılar.
    Konu Emrehan tarafından (03.May.2012 Saat 10:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmlâ

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ben aşşa yukarı 1 yıldır kullanıyorum, öyle adamın canını sıkacak bı kronık problemi yok. durmadan sorun çıkarıp seni soğutmuyo motordan. en önemliside bu sanırım. virajları cok rahat, cüssesine göre rahatca yatıp kalkıyo, torku yuksek dıgerlerıne gore trafıkte arada kalmıyosun e bıde buyuk makına goren bı destur dıyıp yol verıyo cogu zaman :D saatte 90 km ye kadar titreşim 0 buda uzun yolda cok rahatlatıyor. kötü bişey söyleyemeyecegım sana bu makınayla ılgılı. teknık olarak zaten bı sorunuda yok. senınde dedıgın gıbı, bırazda kullanıcısına bakmak gereklı
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)