Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar

Konuyu ufaktan özetlemek gerekirse, bir arkadaş vardı motorcu güvendiğimiz sandığımız birisi. Motoru en son verdik dükkana yapmaya götürdü. Akrabasının... Arkasından motoru bir şekilde yapmaya çalıştılar bu süre zarfı içerisinde yapılmadı. Sonra bu arkadaş dediğimiz kişi buradan ayrıldı ve bana dedi ben o dükkandan ayrıldım motorun hakimiyetini bilmiyorum. Herneyse gittik dükkana o arkadaşın akrabaıyla konuştuk. Şansımanın yandığını bu problemin onlara ait olduğunu söylediler ve birkaç gün bekletti beni arkasından bugun yapıyorum yarın yapıyorum muhabbetine getirdi. Geçen gün akşam teslim edicem dedi ve sonradan aradığımda teslim edeceği saatte annanesinin hastalandığının ve ameliyat olcağını dile getirdi. 1-2 güne bugün gece çıkaracağını söyledi motoru ve az önce aradığımda ben bilmiyorum motoru babam geçti dükkanın başına ben artık çalışmıyorum devrettim dedi. Babasıda diyor 700 liralık masrafı var motorun ben uğraşamam yapmam falan. Al parçalarını yapayım vsvsvs. Oda salladı anlayacağın. Çocukta diyor ben karışmıyorum senin arkadaşın getirdi motoru falan filan iyice karma karışık durum oldu.

Ortada kaldım. Ne yapmamı önerirsiniz pazartesi günü savcılığa dilekçe yazcam.

Bunun dışında hakkımı aramak istiyorum ne yapabilirim ?