Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bir adet boş efes bira şişesi
    30 santım kadar 10 cm genişliğinde pamuklu bez
    2 yemek kaşığı sıvı sabun
    yarım avuç içi kadar el sabunu rendesi
    yarım litre benzin
    ateşlemek için de çakmak yada kibrit...
    sağlam bi molotov kokteyli için tüm gerekenler bunlar. dükkanı yakmaktan başka yapcak bişi kalmamış
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Ertan gecmis olsun oncelikle.baslıca yapablceklerni anlatıyım ..Samimiyetle soylyim meblag cok yuksek olmadgi icin oyle uzun suren davalar temyiz vs ugrasma zaten vekalet ucreti ve dava harclari fazla tutar.Babasna sirketi devrettgini yazmısın bu sonucla ticari statuye sahipler gorevli mah. Asliye yetkili mah. Ticaret mah olur.yani asliye ticaret mah acarsin.ama meblag dusuk oldgundan hakemler cozeblir saglkli olmaz ama zor olur.benim tavsiyet savciliga sikayette bulunursun Turk Ceza kanununa gore duzenlenmis Mala zarar verme sucundan dava acacagni soylersin onların adresne teblig yapildigi zaman gozleri korkacaktir.yani isin ozu uzun soluklu bir dava acmak yerine korkutma stratejisi uygulayarak sorunu cozmeni oneririm

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ertan gecmis olsun oncelikle.baslıca yapablceklerni anlatıyım ..Samimiyetle soylyim meblag cok yuksek olmadgi icin oyle uzun suren davalar temyiz vs ugrasma zaten vekalet ucreti ve dava harclari fazla tutar.Babasna sirketi devrettgini yazmısın bu sonucla ticari statuye sahipler gorevli mah. Asliye yetkili mah. Ticaret mah olur.yani asliye ticaret mah acarsin.ama meblag dusuk oldgundan hakemler cozeblir saglkli olmaz ama zor olur.benim tavsiyet savciliga sikayette bulunursun Turk Ceza kanununa gore duzenlenmis Mala zarar verme sucundan dava acacagni soylersin onların adresne teblig yapildigi zaman gozleri korkacaktir.yani isin ozu uzun soluklu bir dava acmak yerine korkutma stratejisi uygulayarak sorunu cozmeni oneririm
    bende Cevdet beye katılıyorum

göz korkutmak en mantıklısı olacaktır.

gidersiniz sabahdan dükkana yanınada takım elbeseli veya resmi bir arkadaşını alırsın yapıyormusun yapmıyormusun de cevabınız hayır ise adliyeye gidiyorum de dön arkanı çık

meblağ çok büyük değil gibi gözüksede 700 tl az para değil nerdeyse asgari ücret.. insanoğlu bir ay boyunca dişini tırnağına katıyor o para için..

gider açarsın davanı tebliğ gider ellerine büyük ihtimal irtibata geçerler gel vazgeç yapalım vs sinden çünki baksana dediğine göre bozmuşda nasıl dile getireceğini gözünün korkusundan kaç günde açıklayamamış kıvırmış

geçmiş olsun üzüldüm gerçekten
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)