Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Xenon far hk.

Merhaba arkadaşlar,

Bu konu daha önceden konuşulmuştu hatırlıyorum ama browser' ım eski olduğu için eski konuları arama yapamıyorum ve heyacanımı yitirmemek adınada hemen buradan sizlere danışmak istedim

Bir arkadaşımdan devreleriyle birlikte çift xenon far edindim, daha doğrusu kullanmadığı için kesik attım Devreler birbirine çift taraflı bantla yapıştırılmış.

İlk sorum, bu devreleri birbirinden ayırsamda yani tek olarak kullansamda boyut olarak bir problem oluşuyor. O devreyi sosis çantadan başka nerede saklayabilir miyim?

Diğer bir sorum eğer ben bu farlardan tekini kullanırsam, motorumun uzun kısa far kombinasyonu nasıl olacak? Tek ampul aynı anda hem uzun hem kısa olarak yanmayacağı için herhalde kısaların yerine mi tercih edeceğim? Ya da bu problemi yaşamamak için fara ilave 2 sis farı alıp onlara mı çift neonu bağlayayım? Ya da 2 xenon' u akü kaldırır mı? (Belkide en önemli soru bu )

Bu arada elektrik işinden çok olmasada anlıyorum, bu işlemi kendim gerçekleştirebilir miyim? Far tasını falan değiştirmem gerekecek sanırım, bunun dışında devreleri bağlamada falan sıkıntı yaşar mıyım sizce?

Bu konuların hepsinde değerli fikirlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum
    Konu Emre tarafından (09.May.2012 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)