Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    regalin zaten elektrik tesisatına iyi diyemem aküsüde zayıf..

takacağınız xenon zannedersem araba xenon u elektrik aksamını yiyip biterecektir zamanla

motorsikletler için üretilen uygun fiyatlı gayet etkili xenonlar var alman malları pahalı ama harbi kaliteli

konunun sorusuna gelince

valla bağlantılarını bilmiyorum
    Regalin aküsü ve tesisatının iyi olmadığını biliyorum aslında ama bu işi daha önceden yapanlar olduğunu hatırlıyorum. Onun için benimde aklıma düştü valla Emil

Arkadaş scooter' ına taktırmıştı, sorun yaşadığı için söktürdü. Yani motor için mi araba için mi bilmiyorum tam olarak ama motordan söküldü

Sana sormak istediğim, elektrik aksamını yiyip bitirecektir demişsin ya, eğer bu sistemi takıp sorunsuz bir şekilde çalıştırırsam, ilerleyen zamanlarda neleri etkilerki? Yani ilk başta zarar vermiyorsa (sigortayı attırmamışsa, tesisata zarar vermemişse) kullanmaya devam ettiğim zaman başka parçalara zarar verme ihtimali var mı?

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Regalin aküsü ve tesisatının iyi olmadığını biliyorum aslında ama bu işi daha önceden yapanlar olduğunu hatırlıyorum. Onun için benimde aklıma düştü valla Emil

Arkadaş scooter' ına taktırmıştı, sorun yaşadığı için söktürdü. Yani motor için mi araba için mi bilmiyorum tam olarak ama motordan söküldü

Sana sormak istediğim, elektrik aksamını yiyip bitirecektir demişsin ya, eğer bu sistemi takıp sorunsuz bir şekilde çalıştırırsam, ilerleyen zamanlarda neleri etkilerki? Yani ilk başta zarar vermiyorsa (sigortayı attırmamışsa, tesisata zarar vermemişse) kullanmaya devam ettiğim zaman başka parçalara zarar verme ihtimali var mı?
    Sanıyorum ki motorun aküye ürettiği güç (elektrik), farların çektiği elektriği karşılamazsa ilk başta herşey çalışır, ancak zamanla farlar az yanmaya başlar, korna kesik çalmaya başlar ve aküyü bitirir.

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı dreamrocker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanıyorum ki motorun aküye ürettiği güç (elektrik), farların çektiği elektriği karşılamazsa ilk başta herşey çalışır, ancak zamanla farlar az yanmaya başlar, korna kesik çalmaya başlar ve aküyü bitirir.
    Zamanla elektriksel olan herseyi bitirecek ,;)
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)