Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

slamdunk_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3

350E-6 Spyder ile Uzun Yol

beyler selam,
    geçen sene aldığım 9B yi satmayı düşünüyorum. 350E-6 Spyder da alabileceğim motorlardan bir tanesi. Uzun yol yapanınız var mı? 1000km civarı bir sürüş için uygun bir makina mıdır? 110-120km hızla giderken devir çok yüksek mi oluyor? Şık duran yan çanta bulanınız var mı?

Kısacası uzun yol için bu makina ile ilgili tavsiye ve görüşlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Bir de forumdan satan arkadaş var mı?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,661
    Beğenilmiş
    7,109
    merhaba habib askerlik bittimi
    bende spyder 250 cc var uzun yolda yol tutuş denge çok güzel fakat süspansiyonları sert yapılı konforu bir honda shadow gibi değil belli aralıklarla mola vermek gerekir aslında kısaca cadde motoru diyebiliriz konfor arama ama üzerinde ne kadar zaman geçirirsen o kadar rahatsızlıkları yok oluyor makinayla bütünleşiyorsun 350cc makina son sürat 140 km 110-120 km de rahat akar gidişi var
    Konu CELİL tarafından (10.May.2012 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı slamdunk_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şık duran yan çanta bulanınız var mı?
    yan çanta için bizim motoru inceleyebilirsin
    http://www.regalraptor.net/forums/sh...highlight=umut

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bende daytona var, spyder la aynı motoru kullanıyolar. sürüş yol tutuş konfor için bişi diyemem spyderla uzun yola cıkmadım hiç. ama teknik olarak şunu söliyim saatte 110 115 km 5. vites sabitlersen motor şişmeden boğulmadan şiir gibi 3 saat yol yapıyo. denedik gördük :D motor ısındıkça fan acılıp kapanıyo sıkıntı yapmıyo. ama dediğim gibi konfor açısından kullanana sormak lazım. çünkü bence cadde motorudur spyder uzun yolda yorar adamı
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Celil abi, kısmetse 16 sında çıkacağım. (Gelince senin yanına bir uğrayacağım hemen zaten.) O gün direkt motoru otoparktan alıp Yüksel Abinin dükkana bir uğrayacağım. Bu yaz için bir hafta - 10 günlük bir gezi yapabilirim hemen dönüşte. Antalya'ya kadar gidip döneceğim sanırım. Benim motor'la da 2000km yol yapmak istemiyorum açıkcası. Konforlu bir sürüş için 90km ideal benim motora ama o zaman da yavaş gitmiş oluyosun. O nedenle motoru satıp daha touring/naked bir motor ya da cruiser almak istiyorum.

Konuyu da bu sebeple açtım. 350cc spyder'ın konforu 250E-9B den kötü değilse razıyım aslında. (Celil abi sen ikisini de sürdüğün için belki kıyaslayabilirsin) uzun yolda da kasmadan 110-120 gidebileceksem ciddi ciddi almayı düşünüyorum.

Çanta için Umut senin motora yakışmış, fena durmamış bence. Ben de yine armode'nin seninki gibi dikdörtgen değil de paralelkenar şekilde olan bir modelini düşünmüştüm. Ön tekerin açısıyla aynı açıda. Benim sattığım motordaki çantanın ters takılmış haline benziyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5006936/detay/

Eğer 350E spyder ve uzun yol kafamda birleşirse, kesinlikle ay sonuna kadar almayı düşünüyorum. Yoksa cbf500 ve 600 bakacağım.

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Umut,

http://www.tumoparsan.com.tr/default...id=10&AKatid=0
    AR86 kodlu çanta. veya CARACAL 200 için olan çanta.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,661
    Beğenilmiş
    7,109
    Celil abi, kısmetse 16 sında çıkacağım. (Gelince senin yanına bir uğrayacağım hemen zaten.) O gün direkt motoru otoparktan alıp Yüksel Abinin dükkana bir uğrayacağım. Bu yaz için bir hafta - 10 günlük bir gezi yapabilirim hemen dönüşte. Antalya'ya kadar gidip döneceğim sanırım. Benim motor'la da 2000km yol yapmak istemiyorum açıkcası. Konforlu bir sürüş için 90km ideal benim motora ama o zaman da yavaş gitmiş oluyosun. O nedenle motoru satıp daha touring/naked bir motor ya da cruiser almak istiyorum.

Konuyu da bu sebeple açtım. 350cc spyder'ın konforu 250E-9B den kötü değilse razıyım aslında. (Celil abi sen ikisini de sürdüğün için belki kıyaslayabilirsin) uzun yolda da kasmadan 110-120 gidebileceksem ciddi ciddi almayı düşünüyorum.

Çanta için Umut senin motora yakışmış, fena durmamış bence. Ben de yine armode'nin seninki gibi dikdörtgen değil de paralelkenar şekilde olan bir modelini düşünmüştüm. Ön tekerin açısıyla aynı açıda. Benim sattığım motordaki çantanın ters takılmış haline benziyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5006936/detay/

Eğer 350E spyder ve uzun yol kafamda birleşirse, kesinlikle ay sonuna kadar almayı düşünüyorum. Yoksa cbf500 ve 600 bakacağım.
    habib 1 haftan kalmış oda kolay geçer işallah
    makinalara gelirsek senin T gidon 9b makinan spyder e göre daha rahat ama spyder inde karizması var motor anlamında sıkıntısız her yere gidebilirsin
    karizmaya konforumdan fedakarlık ederim dersen sorunsuz keyifle kullanırsın en doğru kararı makinayı gidip görüp üzerine oturdugunda verirsin ama bunu yaparsan oradan makinayı alır çıkarsın söyleyim :mrgreen:
    Konu CELİL tarafından (11.May.2012 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    spyder ların arka süspansiyonu yok gibi bişe sanırım.. 2000km de hoplaya zıplaya gitmek istemem ama.. bilemedim şimdi..

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,661
    Beğenilmiş
    7,109
    spyder ların arka süspansiyonu yok gibi bişe sanırım.. 2000km de hoplaya zıplaya gitmek istemem ama.. bilemedim şimdi..
    ön süspansiyon çok iyi yumuşak arkada altta gizli 2 amortisör var yay yok amortisörün işlevi çukur darbelerini kesmek motorun zıplayıp savrulmasını engellemek bu yüzden yol tutuşu çok iyi makinada virajlarda hiç savrulma yok tabi dikkatli viraja girmek koşuluyla

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)