Valla bu Kapıdağ işini bugün konuşmaya başladığımız için bana feribot biraz yaş olur gibi geliyo... Senin bu mesajından sonra girdim baktım İDO'ya, biz kafalarımızı toparlayıp net sayı belirleyene kadar o boş yerler de dolar... E bize de motorcu olarak kilometre yapmak düşer...iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
Yalnız tek bir şey var kafamı kurcalayan... Gidiş için de dönüş için de günde 3 sefer gözüküyor.. Sabah 7 seferleri dışındaki seferlerde boş yer sıfır diyo internette ama acaba onlar yaz sezonu açılınca devreye giriyo da şu anda o yüzden mi sıfır gözüküyo... Yoksa harbiden o seferler yapılıyor ve komple dolu mu? Bunu öğrenmek lazım.. Ki bunu öğrenmek de bi telefondur, buraya yazmaya harcadığım zamanda İDO'yu aratsaydım şimdiye net bilgi veriyo olurdum... Bazen cidden kafam çalışmıyo...
EVET ARKADAŞLAR 17 HAZİRAN TARİHİNE KADAR GİDİŞ İÇİN SADECE 07:00, DÖNÜŞ İÇİN DE SADECE 18:30 SEFERİ VAR! BİLGİNİZE... ŞU ANDA GİDİŞ İÇİN 122, DÖNÜŞ İÇİN DE 144 ARAÇLIK BOŞ YER VAR

RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)
Yalnız tek bir şey var kafamı kurcalayan... Gidiş için de dönüş için de günde 3 sefer gözüküyor.. Sabah 7 seferleri dışındaki seferlerde boş yer sıfır diyo internette ama acaba onlar yaz sezonu açılınca devreye giriyo da şu anda o yüzden mi sıfır gözüküyo... Yoksa harbiden o seferler yapılıyor ve komple dolu mu? Bunu öğrenmek lazım.. Ki bunu öğrenmek de bi telefondur, buraya yazmaya harcadığım zamanda İDO'yu aratsaydım şimdiye net bilgi veriyo olurdum... Bazen cidden kafam çalışmıyo...