| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor 250E-9B
Eskişehir
A Rh (+)merhabalar eskişehirdeyim bir rr edinmek üzereyim.2 haziran a kadar sürebilirsem bende katılmak isterim.selamlar.
EskişehirDostum ben de Eskişehir'deyim ya.. Kimsin, necisin, bi tanışma topiği açıversene... Özelden gel de görüşelim, ben sana motoru anlatayım.. Sevgiler..oakgun68 Nickli Üyeden Alıntı
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
KOMTANIM ŞAİRLİKTE VAR GALİBA :D .... süpersin yaa ..![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Yaşar komutan motoru da yeniledi, artık yol yapmak zamanı ama birde işlerden fırsat bulsa. Bu iş meselesi çoğumuzun hatta hepimizin sorunu ama hep önceliğini koruyor ve ilk sırada işimizin olması da gerekli tabii. Seneye gel Ankara nın tozunu attıralım. Nasıl olsa sen emekli ben emekli ohhh gez babam gez.
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)ya dönüşte bursaya uğrayıp bir iskender yiyelim ne dersiniz
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
İstanbulvalla bana uyar be ilker baba...
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)PAZAR ÖĞLEN GİBİ KALKAR YAVAŞ YAVAŞ GAZ AÇAR BURSAYA UĞRARIZ. GÜZEL BİR İSKENDER YER YOLA ÖYLE ÇIKARIZ
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Uyar ama iskenderle beraber kazık da yemeyelim. Biz geçen sene gittik motorlarla iskender de yedik kazık da.
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)abicim bursanın iskenderinin tadıda fiyatıda hiçbir yere benzemez. lezzet süper, fiyat kazıktır ama o kadar yol gidipte kazık yememek ayıp olur be...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)