Yüzbaşım hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip eder inşallah :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR DD250E-9
KOCAELİ
B Rh (+)Yüzbaşım hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip eder inşallah :D
No Panic No Dırdır Only Şamata Only Gırgır
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmak nasip olsun
Arkadaşın söylediği artık öğrendim diye düşünüp dikkat azaltma konusu önemli bir konu. Ben tam öğrendim artık dediğimde kaldırıma çıkmıştım :mrgreen:
2005, CBF600
istanbul
A Rh (+)Benim geçen sene (2011) aldığım makinayı aldığım gibi sürüyorum. Sadece bakım zamanı gelince ali ustaya uğruyorum. Askerdeyim 6 aydır yatıyordu makine. Ev arkadaşıma aküyü bağlayıp çalıştırmasını söyledim dün. Tık diye çalışmış 6 ay sonra. RR 2005 ve 2006 da yaptığı hataları yapmıyor artık demekki.. kaliteyi yükseltiyorlar.
regal raptor dd 150 e-2
DENİZLİ
0 Rh (+)öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle... bende bu motordan almayı düşünüyorum deneyimlerini paylaşırsan sevinirim artısı eksisi titreşim mitreşim ne varsa işte![]()
YOK
ZONGULDAK
0 Rh (+)arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba. ilk defa motor alacağım. 250 lik bi raptor almayı düşünüyorum. model olarak nasıl değişiklikler gösteriyo? yani doğan, doğan S, doğan SLX gibi farklı modeller varmı? yoksa 250'lik dediğimizde hepsi aynı mı? bu konu ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim. bide bana tavsiiye edeceğiniz model var mı? zonguldak çaycuma bölgesinde yaşıyorum. motoru uzun mesafelerde kullanmak için alıyorum.
Konu mithatcaglar tarafından (25.July.2012 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Konuyla ilgili gerçekten doğru ve yararlı bilgiler verebilecek çok tecrübeli insanlar var sitede.
Aşağıdaki linkten sorunuzla ilgili yeni bir konu açarsanız oradan devam edelim.
http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=99
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)