biz bunları konusurken esas arıza bugün benim başıma geldiKorna tutukluk yapıyordu, hayra alamet değil dedim bi anda motor stop etti. yolun ortasında, debriyajla zar zor saga geçtim, söktüm koltuğu bir baktım - kutbun vidası düşmüş. Bir vida uydurdum gelene kadar idare etsin diye, yarım saat sonra yine stop etti ve akünün olduğu yerden dumanlar cıktı. Yine açtım baktım, Ana kablo (+ kutba bağlı olan) Tamamen erimiş, akünün kutup başı erimiş, enterasanı sigorta atmamış. Yine yolun sağında, açılan kabloları tek tek izole bantla bantladım gidene kadar götürsün diye. her nedense sağ sinyali açar açmaz cızır cızır ses geliyor elektrik tesisatından. Açmıyorum bende. Hafta içi ehliyeti alır almaz, hafta sonu servise...

yk
yk
B Rh (+)
Korna tutukluk yapıyordu, hayra alamet değil dedim bi anda motor stop etti. yolun ortasında, debriyajla zar zor saga geçtim, söktüm koltuğu bir baktım - kutbun vidası düşmüş. Bir vida uydurdum gelene kadar idare etsin diye, yarım saat sonra yine stop etti ve akünün olduğu yerden dumanlar cıktı. Yine açtım baktım, Ana kablo (+ kutba bağlı olan) Tamamen erimiş, akünün kutup başı erimiş, enterasanı sigorta atmamış. Yine yolun sağında, açılan kabloları tek tek izole bantla bantladım gidene kadar götürsün diye. her nedense sağ sinyali açar açmaz cızır cızır ses geliyor elektrik tesisatından. Açmıyorum bende. Hafta içi ehliyeti alır almaz, hafta sonu servise...