Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,640
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok park halindede yaniyor lambalar uzun da yaniyor sanirim bi temazsizlik var ama aga nin dedgi gbi bi kisa devre ihtimali icin kurcalamayim diyorum
    far ampünün uzun ve kısa devreleri aynı ampül içinde park lambası ayrı bir ampüldür makinayı kurcalamadan ampülü sök devrelerini gözle kontrol et aynı ev ampülü gibi içinde iki tel var kopuk olan varsa ampülü değiştir

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    biz bunları konusurken esas arıza bugün benim başıma geldi Korna tutukluk yapıyordu, hayra alamet değil dedim bi anda motor stop etti. yolun ortasında, debriyajla zar zor saga geçtim, söktüm koltuğu bir baktım - kutbun vidası düşmüş. Bir vida uydurdum gelene kadar idare etsin diye, yarım saat sonra yine stop etti ve akünün olduğu yerden dumanlar cıktı. Yine açtım baktım, Ana kablo (+ kutba bağlı olan) Tamamen erimiş, akünün kutup başı erimiş, enterasanı sigorta atmamış. Yine yolun sağında, açılan kabloları tek tek izole bantla bantladım gidene kadar götürsün diye. her nedense sağ sinyali açar açmaz cızır cızır ses geliyor elektrik tesisatından. Açmıyorum bende. Hafta içi ehliyeti alır almaz, hafta sonu servise...

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,640
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı dreamrocker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz bunları konusurken esas arıza bugün benim başıma geldi Korna tutukluk yapıyordu, hayra alamet değil dedim bi anda motor stop etti. yolun ortasında, debriyajla zar zor saga geçtim, söktüm koltuğu bir baktım - kutbun vidası düşmüş. Bir vida uydurdum gelene kadar idare etsin diye, yarım saat sonra yine stop etti ve akünün olduğu yerden dumanlar cıktı. Yine açtım baktım, Ana kablo (+ kutba bağlı olan) Tamamen erimiş, akünün kutup başı erimiş, enterasanı sigorta atmamış. Yine yolun sağında, açılan kabloları tek tek izole bantla bantladım gidene kadar götürsün diye. her nedense sağ sinyali açar açmaz cızır cızır ses geliyor elektrik tesisatından. Açmıyorum bende. Hafta içi ehliyeti alır almaz, hafta sonu servise...
    onur geçmiş olsun
    senin sonradan takdıgın siğortanın amperi olması gerekenden yüksekse siğorta atmaz allah korusun makinanın bir yeri tutuşmadan servise bir göster

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onur geçmiş olsun
    senin sonradan takdıgın siğortanın amperi olması gerekenden yüksekse siğorta atmaz allah korusun makinanın bir yeri tutuşmadan servise bir göster
    Celil abi taktığım sigorta, yedek sigorta kutusundan aldığım sigortalar. 15 amper hatırlıyorum. Var bir sıkıntı bakalım servisin yolları görüldü.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,640
    Beğenilmiş
    7,107
    Celil abi taktığım sigorta, yedek sigorta kutusundan aldığım sigortalar. 15 amper hatırlıyorum. Var bir sıkıntı bakalım servisin yolları görüldü.
    makinayı hafta sonuna kadar yaptır hava sorun yapmazsa c.tesi yada pazar gezmeye gidebiliriz ehliyetide almış olursan tabi

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    makinayı hafta sonuna kadar yaptır hava sorun yapmazsa c.tesi yada pazar gezmeye gidebiliriz ehliyetide almış olursan tabi
    İşten fırsat bulursam direk servisteyim. Aslında şöyle spyder'a binmeyi bilen işin ehli biri olsa. Ben motoru versem şişliden, götürse Ali Usta'ya. ne şahane olurdu. Hı hım. :D

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,640
    Beğenilmiş
    7,107
    İşten fırsat bulursam direk servisteyim. Aslında şöyle spyder'a binmeyi bilen işin ehli biri olsa. Ben motoru versem şişliden, götürse Ali Usta'ya. ne şahane olurdu. Hı hım. :D
    iyi olurdu bencede ama pek şansın yok gibi öglen paydosta şişliden fulyaya sal kendini ali ustaya bırak makinayı ama nasıl işe dönersin bilmem :mrgreen:

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Eyyvallah Celil fazla detaya inmeden bakarim bi kopukluk varmi ikisinden birinde.
    Onur gecmis olsun bencede Ali ustaya ver makinayi kafa rahat olsun ehliyetin yetisirse kafanda rahat olur

EfLaTuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hüseyin
    Hürgeneral
     Regalraptor E-9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyyvallah Celil fazla detaya inmeden bakarim bi kopukluk varmi ikisinden birinde.
    Onur gecmis olsun bencede Ali ustaya ver makinayi kafa rahat olsun ehliyetin yetisirse kafanda rahat olur
    bence kesinlikle ampülden, bizim canavarlar aşırı titreşimli olduğu için kısaların teli çok çabuk kopuyor. Özellikle uzun yola çıkarken muhakkak yedek alınması lazım. Hayır kendimden biliyorum, tek gidiş tek gelişli aydınlatmasız bir yolda ışıksız kalınca ve bu şekilde 50km gitmek zorunda kalınca aklım başıma geldi. bence tamamen ampülden. Allah beterinden korusun. Aynı gezide daha fazlasını da yaşadım da )
    Nobody is Perfect,
    So I am Nobody !!!

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı EfLaTuN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence kesinlikle ampülden, bizim canavarlar aşırı titreşimli olduğu için kısaların teli çok çabuk kopuyor. Özellikle uzun yola çıkarken muhakkak yedek alınması lazım. Hayır kendimden biliyorum, tek gidiş tek gelişli aydınlatmasız bir yolda ışıksız kalınca ve bu şekilde 50km gitmek zorunda kalınca aklım başıma geldi. bence tamamen ampülden. Allah beterinden korusun. Aynı gezide daha fazlasını da yaşadım da )
    Bizim kisalarin etkisi nekadar az aydinlatmiyor desekte yoklugu cok betermis sen hele 50km gitmisin neyseki kaza bela olmamis yolda hayalet gbi gidiyorsun dedigin gbi yedegini bulundurmak sart

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)