Merhaba arkadaşlar,
Bazı arkadaşlar takip etmiştir, egzozlarımı orjinal egzozlarla değiştirdim sonundaElimde 2006 model 250E-9 modelinden sökülmüş açık egzoz bulunuyor. Açık dediysem içinde susturucu falan yok, düz boru kaynatılmış bir egzoz. Ben kullanmayı düşünmediğim için satmayı düşünüyorum. Egzozlarda paslanmalarda mevcut. Bütün eksilerini yazayımda sonra dolandırıcı satıcı tipine düşmeyeyim
Alan arkadaş temizleyip ya da boyayıp kullanabilir.
Egzozlar şimdilik Ali Usta' da duruyor. Anadolu yakasında oturduğumdan ve işimide değiştirip Anadolu yakasında çalışmaya başladığımdan dolayı, resim falan çekme imkanım yok. Orjinal egzozunu bozmadan sesi denemek isteyen arkadaşlar alabilir diye düşündüğüm için buradan duyurayım istedim. Düşünen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir. Telefon numaram 0532 465 34 65.
Onur resim çekmeye vaktim olmadığı için buradan duyurmak istedim. Resim çekseydim ilk sana gönderecektim. Sözümü yemiş gibi olmayayım yani
Herkese iyi sürüşler![]()

BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)
Elimde 2006 model 250E-9 modelinden sökülmüş açık egzoz bulunuyor. Açık dediysem içinde susturucu falan yok, düz boru kaynatılmış bir egzoz. Ben kullanmayı düşünmediğim için satmayı düşünüyorum. Egzozlarda paslanmalarda mevcut. Bütün eksilerini yazayımda sonra dolandırıcı satıcı tipine düşmeyeyim