Celil çok saol resimler için hepsini aldım ekliyeceğim feysbuka :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
V strom
istanbul
0 Rh (+)Celil çok saol resimler için hepsini aldım ekliyeceğim feysbuka :D
mondial mr150
istanbul
0 Rh (+)abiler fotolar on numara sizin adınıza çok sevindim.inşallah birdahaki sefere daha da buyuk bir katılımla hep beraber boyle bir organizasyonda yer alırız.tekerinize ve yüreğinize sağlık.
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Fotoğraflar çok iyi.Güzel kamp olmuş. Son anda güneş açmış sanki, meteoroloji yine yanılmış.
İyi eğlenmişsiniz belli, çok özendik. Fırsat olsa da biz de kampa gitsek.
Bu yaz şehirde kaldığımız kabahat.
![]()
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)insan yolculukta tanırmıs arkadaşını. bu sizinle ilk organizasyonumdu. ben gercekten mutlu oldum sizleri tanıdığıma. ballıkayalar harikaydı giderken 2 yağmur bulutunun rasında ıslanmadan yolalmamız, sürüş disiplinimiz, kasap sucukları, ısınmak için 6 saatte neredeyse bir ağacı yakmış olmamız kendi kendine eksilen şarabım (hadi çalıyosun son bardağı bari bırak be kardeşim :D ) son zamanlarda dinlediğim en güzel canlı performans (gamze) muhteşem doğa manzarası ve temiz hava... ve unuttugum birçok şey.
okadar ihtiyacım vardıki buna ilaç oldunuz resmen. en kısa zamanda tekrarlayalım daha büyük bi katılımla.
insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
Benzinim bittiğinde anladım
V strom
istanbul
0 Rh (+)bugun derenin suyu nerden geliyor diye merak etmiştik
google maps tan takip ettim ve uraya çıktım
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=87958
denizli göleti
güzl yer
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)ağa onu bunu birak şimdi de senle deniz bisikletinde çekindiğiöiz fotoyu istiyorum ben. nerde o :mrgreen:
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)grubun ismi Grina imiş arkadaşlar buarada. ama youtube da fln pek kaliteli videoları yok. bikaç güzel kaydına bakıcam bulursam atarım lınkını
V strom
istanbul
0 Rh (+)
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Okadar eglenceli bir organizasyon olmuski sanirim tum gelemeyenler ic gecirdik buradaBallikayalara hep beraber bir organizasyon yapilirsa eger en kral rehberlere sahibiz artik
![]()
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)ağa blöf yapmıştım ben yaaa :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)