Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Marka model konusunda yardım ?

değerli arkadaşlar siteyi üye olmadanda takip edip pylaşımlarınızı okuyordum gün geldi çattı bu sevdaya bende kapıldım chooper tarzı motorsikletler acayip hoşuma gidiyor . ben balıkesirde oturuyorum burada motor modelleri imkarnları kısıtlı buralarda regal raptor bulunmuyor .[smilie=greencolorz: bugun biraz piyasa araştırması yaptım karşıma ağrılıklı 2 model çıktı birisi lifan diğeride küba (süperlight ) bu iki marka hakkında çin malı olmaları dışında fazla bilgi sahibi olamadım sizlerden bu iki motorsiklet markası hakkında bilgi ve görüşlerinizi bildirmenizi istiyorum .

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Hoşgeldin. Aslında piyasadaki Çin motorların çoğu özünde Lifan dır, farklı isim yapıştırıp satılır. Buna rağmen aralarında üst çıtaya biraz daha yakındır (regal kadar olmasada)

Kuba diye bahsettiğin model eskiden Keeway markası ile çıkıyordu, siteden Görkem arkadaşımızda var, gördüğünde bilgi verecektir.
    Konu turq tarafından (21.May.2012 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir.
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı galatalihazarfen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    değerli arkadaşlar siteyi üye olmadanda takip edip pylaşımlarınızı okuyordum gün geldi çattı bu sevdaya bende kapıldım chooper tarzı motorsikletler acayip hoşuma gidiyor . ben balıkesirde oturuyorum burada motor modelleri imkarnları kısıtlı buralarda regal raptor bulunmuyor .[smilie=greencolorz: bugun biraz piyasa araştırması yaptım karşıma ağrılıklı 2 model çıktı birisi lifan diğeride küba (süperlight ) bu iki marka hakkında çin malı olmaları dışında fazla bilgi sahibi olamadım sizlerden bu iki motorsiklet markası hakkında bilgi ve görüşlerinizi bildirmenizi istiyorum .
    Lifan Lf-250 V motor olduğundan hem güç hem de tork açısından Kuba 150 den çok daha iyidir .

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    V motor lifani tek gecerim
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,640
    Beğenilmiş
    7,107
    Merhaba onuralp aramıza hoş geldin
    - Kubanın 150 cc süperlight modeli geçen seneye kadar keeway markası altında satılıyordu makinalar çin değil macar malı olarak biliyorum 2012 de kuba makinayı satmaya başladı çok uzun vadeli kullanılabilecek bir makina değil birde bu makinanın 250 cc olanı var kuba o makinayı başka marka altında yenilenmiş versiyonunu getirdi V motor su soğutmalı enjektörlü uzun vadeli kullanılacak bir makina fakat parça ve servis konusunda sorun yaşayabilirsin ve fiatı 8800 tl civarıydı

- Lifan makinalar V motor oluşu çin makinalara göre kullanılabilecek sağlamlıkta oluşundan digerlerin daha iyi avantajılı fakat hava soğutmalı makinası var

- Regal raptorlarsa çin makinalar arasında en üst seviyedeki makinalardır su ve fan soğutmalı oluşu servis ve parça sorunu olmaması ve ikinci el piyasası en iyi makinadır
    servis konusunda site arama motoruna servisler yaz servis listerine bak balıkesirde veya yakınında sana uygun servis varmı yoksada kendine sağlam bir motor ustası bulursan parçaları istanbuldan 2-3 günde kargoyla eline ulaşacak şekilde temin edebilirsin sıkıntın olmaz karar senin kolay gelsin

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ben süperlight ı 1 seneden fazla kullandım. ozaman keeway deydı makina. sana şukadarını söliyim makina kendi titreşiminden kendine zarar veriyor. zaten kapakları fln plastik.kürdan gibi çıtırdıyor. konjektör ve elektrik problemi pek bitmiyor.buyüzden ayak marşı var makinada adamlar düşünmüşde koymuş :D parça bulmak sorun. ama gayet dengeli bi makina. ha yolda bırakırmı seni? asla. ama diğer seçenekler arasında tercih edilcek bi makına değil bence.
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)