Daha önce tartışılmıştı, bizim makineler ile ABD'deki makineler aynı kalitede mi diye. Kendisine sordum ve aşağıdaki cevabı aldım:
Hi, I've got a question on behalf of my friends who are riding these bikes with great joy. Yes, we ride our bikes with great pleasure and attract a lot of attention which makes these bikes indispensable for us. But We're having troubles with some mechanic parts like gears. Our gears can endure only up to 20.000 km if the rider is lucky , for some of us it acts up when the bike is only 4000 km. We wonder whether the mechanical quality of these bikes are the same or not with quality of those in the USA.*
Thanx..
Merhaba. Bu motoru büyük bir zevkle kullanan arkadaşlarım adına bir sorum var. Evet, biz bu motorları büyük bir zevkle sürüyoruz, ve sürerken bir yığın dikkat çekiyoruz-ki bu bize, bu motoru vazgeçilmez kılıyor. Ancak, bazı mekanik parçalar -şanzıman gibi- ile problemler yaşıyoruz. Şanzıman dişlilerimiz, eğer kullanıcı şanslı ise yanlızca 20.000 km'ye kadar dayanıyor.Bazılarımız içinse sadece 4000 km'de sorun çıkarıyor. Bizler, bu motosikletlerin mekanik kalitesinin ABD'deki ile aynı olup olmadıklarını merak ediyoruz.
Teşekkür ederim..
hi Salih, there are some differences between the products in the USA and some of the international products. This is only inclusive of the 2011 products and prior. The 2012 products being produced by my company are all manufactured with the same level of standard for all countries.
i do want you to know that the 2011 and earlier products outside of the USA were not under the Johnny Pag Company control. They were produced by Li feng group and the quality control ( again outside of the USA ) was and continues to be not on par for the industry...
Merhaba Salih. ABD'de'ki ürünler ve uluslararası bazı ürünler arasında bazı farklar var. Bu (farklar) sadece 2011 ve öncesi ürünleri içeriyor. Benim firmam tarafından üretilen 2012 ürünleri tüm ülkeler ile aynı standart seviyesinde üretilmektedir.
Bilmeni isterim ki ADB dışındaki 2011 ve öncesi ürünler Johnny Pag Firması kontrolü altında değildi. Li feng grubu tarafından üretiliyordu, ve kalite kontrolü ( ABD dışında) endüstriye (endüstriyel standartları kastediyor) denk değildi ve halen böyle (denk olmamaya) devam etmektedir.
Thanx a lot.
Teşekkür ederim.
no problem.. id love to see a QC report on the gears that are giving you problems... if you have one, email it to me to check out and run by my QC team... JRPag@JohnnyPag.com
Problem değil. Size problem çıkaran şanzıman dişlileri üzerine bir QC (kalite kontrol) raporu görmeyi isterim. Eğer varsa, bana mail ile gönderin ki benim kalite kontrol ekibim tarafından kontrol edilsin.
JRPag@JohnnyPag.com

Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)

Aslında bu motorlar JP etiketi ile satılsa Türkiye'de, daha çok talep olur. Emre duymasın :mrgreen: