öncelikle herkese selamlar.
istanbul/avcılarda oturuyorum. çok güzel ve seviyeli bi forum sitesi emeği geçen herkese teşekkür ederim. çok faydalı bilgiler öğrendim sayenizde aranıza katılmaktan çok memnunum. herkese iyi aksamlar...
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba mehmet aramıza hoş geldin
avcılarda bir daytonamız daha var Rona nkli arkadaş bende b.çekmecedeyim senide aramızda görmekten mutlu oluruz
Aramıza hoş geldin Mehmet
Avcılar da 2 tane Daytona olduk.Daytona'yı yeni aldın herhalde Avcılar'da sana hiç rastlamadım beyaz Daytona görmedim.
Hoşgeldin aramıza. Ayağının tozuyla anadoluhisarı sabancı öğretmenevine beklerız bu akşam...
biraz gec gördüm msjı gelmeyi çok isterdim. motorun selesini biraz daha yumuşak süngerle değiştirsin diye kayınpedere rice etttim sele şimdi onda bekliyorum haftasonuna hazır olacak inşallah ilk fırsatta görüşmek isterim. msj yazan herkese teşekkürler.
biraz gec gördüm msjı gelmeyi çok isterdim. motorun selesini biraz daha yumuşak süngerle değiştirsin diye kayınpedere rice etttim sele şimdi onda bekliyorum haftasonuna hazır olacak inşallah ilk fırsatta görüşmek isterim. msj yazan herkese teşekkürler.
Hafta sonları sahildeyim genelde uğrarsan tanışmış oluruz.