Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CrimsonLove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Question Motoru aldık, sıra Kask'ta , Bilgili Abilerim Kardeşlerim müsait iseler el atsınlar:)

öncelikle herkese merhaba, ben aşağıda internetten derlediklerimi paylaşacağım ama daha iyi fikirlere her zaman açığım, sonuçta hala acemiyim..

Tam kapalı bir kask düşünüyorum,

6 tane belirledim, hangisi beni üzmez uzun süre RAHAT bir şekilde motor kullanırım?

Bu ls2'nin fiyatı oldukca yüksek, ama özellikleri az yazılana göre..

http://www.hudsonderi.com/?urun-2564...MAT-SiYAH.html

bu nitronun fiyatı düşük, özellikleri ECE onaylı belgesi mevcut, işime geliyor ama muallaktayım..

http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...K-pmu1434.html

buda hepimizin bildiği aikido, birisi çok iiyi diyor diğeri ben olsam almazdım, ECe belgesi yok sanırım yazılmamış

http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...K-pmu1442.html

ZeuS marka ancak markalar konusundada bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım, ancak özellikleri belirgin bir şekilde belirtilmiş kendine çekiyor

http://www.hudsonderi.com/?urun-590-...torsiklet.html

yine bir Zeus ve özellikleri açıkça belirgin..

http://www.hudsonderi.com/?urun-674-...torsiklet.html

ve son olarak scorpio oldukça özellikli ve pahalı görünüyor, almaya değermi acaba...

http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...K-pmu1674.html
    sabırla gözlemleyip yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim, saygılar :|

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salih Özler
    Serbest
     Harley Davidson XL883L Superlow
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    24
    Kapalı kasklar sıcakta çekilmiyor. Sorun yanlızca sıcak da değil, beni yoğun trafikte çenemin önünde var olan engel sıkıyor, kaskın çenesini açıyorum. Hatta mevcut çene açılır kaskım dahi boğduğundan Zeus'un yüzü açık modelini aldım, gözlükle kullanıyorum(arada bir toz toprak, arı sinek vuruyor). Kapalı kaskı ben olsam kullanmam. Çene açılır kask, çene bağlantıları kuvvetli olsun, montla birlikte giydiğinde başını sağa sola çevirirken monta takılmasın, hafif olsun, dahili güneş gözlüklü, vizörü gece kullanımı için şeffaf olsun..
    Konu Salih tarafından (08.June.2012 Saat 17:36 ) değiştirilmiştir.

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Kasakı güvenlik amaçlı kullanıyorsan en emniyetli kask tam kapalı kasktır...
    Çeneden açılır kasklarda bence kullanım amacına göre kullanılırsa gayet güvenli ve pratiktir. Durduğunda, kısa molalarda bişiler yer içerken hemen kaskı çıkarmana gerek kalmaz, bence en kullanışlı kasktır...
    Diyer süs şeylerini ben kask olarak görmüyorum...
    Allah kimsenin başına vermesin insan düştüğünde kendine fazla sahip çıkamıyor ve o tuğaf kasklarla yaralanma riskiniz çok yüksek, bence riske giricek organımız yok...
    Ful koruma, tam koruma...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,856
    Beğenilmiş
    7,136
    Benim tercihim büyük camlı (camı çeneye kadar inen) üstte (tepede) hava kanalları olan iç astarı çıkıp yıkanabilen iyi bir yarım kask
    chopper makinaların süratleri çok yüksek olmadıgından kaliteli yarım kask rahat kullanım adına bence uygun ve yeterli

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    Kapalı kasklar gerçekten sıcakta çekilmiyor :? ama diğer türlü kendimi çeneden açılır kasklarda güvende hissetmiyorum.

Ls2 mono mat siyah hakkında konuşabilirim sharp testlerinde 4 yıldız almış sağlam gibi geliyor bana ama hava kanalları ve ses sorunları var :evil:

http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/ls2-mono ( ne kadar güvenilir bilmem ama ben almadan önce burdan araştırdım kaskı )
    Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kapalı kasklar gercekten cekılmıyor sıcakta kardesım. agv longway onerırım sana. bende var. celık kılıtlı, kapılır ceneler kadar saglam. kolay acılıp kapanır. kocaman camı var korus kapatmıyor. ustte ve arkada hava kanalları var ıstedıgın zaman ac kapa.
    ha bide kaza yaptım onayladım cızıklerı hala ustunde kaplan pencesı yemıs gıbı :D facamı ve canımı borcluyum sanırım
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba, abimde Panther bende de Aikido (siyah-desenli olan) kapalı kasklar var. Kışın epey kullandık. Gayet güzel kasklar. Kışın havalandırmaları yetiyor ama biraz havalar ısındığında havalandırmaları yetersiz kalıyor. Yaz için açık kasklara geçtik. Bu yüzden bu iki modelden birisini tercih edersen hem kışın hem de yazın kullanırım diye düşünme.

Bu arada Pazar gününe etkinlik düşünüyoruz. Gelmeyi düşünür müsün? Gelirsen hem tanışmış oluruz hem de Panther ya da Aikido kaskı görmek istersen birini yanımızda getirebiliriz.

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapalı kasklar sıcakta çekilmiyor. Sorun yanlızca sıcak da değil, beni yoğun trafikte çenemin önünde var olan engel sıkıyor, kaskın çenesini açıyorum. Hatta mevcut çene açılır kaskım dahi boğduğundan Zeus'un yüzü açık modelini aldım, gözlükle kullanıyorum(arada bir toz toprak, arı sinek vuruyor). Kapalı kaskı ben olsam kullanmam. Çene açılır kask, çene bağlantıları kuvvetli olsun, montla birlikte giydiğinde başını sağa sola çevirirken monta takılmasın, hafif olsun, dahili güneş gözlüklü, vizörü gece kullanımı için şeffaf olsun..
    sağolasın salih abi,

tam kapalı kasktan vazgeçtim çene açılırda karar kıldım

zaten şu an nazi kaskım var ben hem yazı hem kışı geçirebileceğim ve güvenebileceğim bir kask daha edinmek istiyorum..

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim tercihim büyük camlı (camı çeneye kadar inen) üstte (tepede) hava kanalları olan iç astarı çıkıp yıkanabilen iyi bir yarım kask
    chopper makinaların süratleri çok yüksek olmadıgından kaliteli yarım kask rahat kullanım adına bence uygun ve yeterli
    cevabın için çok teşekkür ederim celil abi , ancak senin dediğin kasklar beyzbol kasketi gibi duruyor :D

alırken söylediklerinide dikkate alacağım abi sağol

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı kaanka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kasakı güvenlik amaçlı kullanıyorsan en emniyetli kask tam kapalı kasktır...
    Çeneden açılır kasklarda bence kullanım amacına göre kullanılırsa gayet güvenli ve pratiktir. Durduğunda, kısa molalarda bişiler yer içerken hemen kaskı çıkarmana gerek kalmaz, bence en kullanışlı kasktır...
    Diyer süs şeylerini ben kask olarak görmüyorum...
    Allah kimsenin başına vermesin insan düştüğünde kendine fazla sahip çıkamıyor ve o tuğaf kasklarla yaralanma riskiniz çok yüksek, bence riske giricek organımız yok...
    Ful koruma, tam koruma...
    bende aynı görüşteyim kaanka bey (:

çeneden açılır kask 1. sıraya yerleşti bende

tabiki güvenlik ve güvenlik görevini yerine getirirken konfor da sağlayacak bir kask olması temennim

eldiven ve montlara da sıra gelecek danışacağım sizlere

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)