Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba ibrahim yakaladım seni sende sadece son yazılanı okuyanlardansın ilk mesajı sana kopyalıyorum sorunun cevabı içinde :mrgreen:

Regal Raptor Lastik sorunu
Arkadaşlar selamlar
2 hafta önce aldığım 2011 model Regal Raptor 350E-6 Spyder motorum henüz 7000 km de fakat lastikleri inanılmaz kötü.resmen kuru asfaltta sabun gibi kayıyor.
Lastik almak için biraz araştırma yaptım fakat 160-80-16 ölçülerinde metzeler markadan başka bir alternatif yok gibi.Onun fiyatıda çok pahalı 500 TL civarında.Ön lastiğide değiştirmek istesek 750 TL yi bulcak gibi.
Lastikcilerden biri 150-80-16 takarsanda olur hatta virajlara daha rahat girersin dedi.Pirelli de böyle bir alternatif var.100 TL kadar da fiyatı ucuz.
Sizce 160 ile 150 arasındaki 1 cm lik kalınlık farkı çok sıkıntı yaratırmı acaba.
Araştıran yada lastik değişimi yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim
Şimdiden teşekkürler

Saygılar
Celil Abi Saygılar,

Lastik konusunu araştırıyordum da biraz eski olan bu yazıya ilişti gözüm bu yazına binayen merakımdan (ayrı ca cehaletimden) sormak istiyorum 150'lik takabilirsin demişsin 160lık ölçüye peki 170lik takma şansımız varmı mevcut jantlara?

Saçma oldukya kusuruma bakmayın saygılar.

İyi forumlar...