Merhaba, hayırlı olsun motorun. Spyder ile sürüşler keyiflidir.Hele ki iyice alıştıktan sonra daha çok keyif alacaksın.
Ben şehir içi ana depoyla ortalama 270 km gidiyorum. :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Merhaba, hayırlı olsun motorun. Spyder ile sürüşler keyiflidir.Hele ki iyice alıştıktan sonra daha çok keyif alacaksın.
Ben şehir içi ana depoyla ortalama 270 km gidiyorum. :mrgreen:

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Bahadır SPYDER in hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin
ampul yakma olayı nadiren olur ama bu kadar sık olması normal değil ya aldıgın ampuller çinli çabuk patlıyor veya tesisatta bir temassızlık ,sorun olabilir
bir depo yedek hariç ortalama 250 km civarı gidiyor
ortalama 100 km de 3,5 - 4 litre yakar![]()
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Yedek depoyu denemeyin sakın, onu matematik hesabıyla bulursunuzSonra Allah korusun biter falan yedek depo valla çok ızdırap olur
Depo büyüklüğünüze göre örneğin deponu 12 + 2 lt ise, 12 lt ile gittiğiniz km / 6 yaparsanız yedek depoyla gideceğiniz km' yi bulursunuz. Mesala ana depoyla 240 km yaptıysanız yedek depoylada 240 / 6 = 40 km. yaparsınız. Bu değerdende 5 - 10 km. eksik düşününki benzin bitmeye yaklaştıkça depoya yayılır ve rampa vs.. durumuna göre tamamı emilmez.
Buna uzun uzun cevap vermek istedim. Yolda kalmak ciddi problem olur diye düşünüyorum özellikle bilmediğiniz yerlerde.
Aman yedek depoya dikkat![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Ben şöyle birşey sorayım. Motoru yeni aldım ve 2 defa depoyu bitirdim. fakat yedek depo hak getire! Yani benzin bittiğinde tamamen bitmişti, yedek depoya alayım devam edeyim diyemedim. yandaki musluk ana depoyu gösterirken de ana depo bitip yedeğe geçmiş ve onu da bitirmişti. bunu neden ve nasıl yapar!? (Anlaşılacağı üzere her iki yakıt sarfiyatı testimde de yolda kaldım)
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Depoyu doldururken musluğu yedeğe çeviriyor musun?
Bildiğim kadarıyla yedek depon boşsa ve benzin alırken musluk yedekte değilse, yedek depo yine boş kalıyor.
Ama emin değilm. :mrgreen:
Edit : İlk defa soru cevaplıyorum forumda; çok heyecanlıyım. Allah'ım n'olur doğru çıksın âmin. :mrgreen:
Konu Emrehan tarafından (13.June.2012 Saat 12:57 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)