:( öncelikle meraba celil abi forumdan uzak kaldım biraz geçmiş olsun motoruma göz değdi babam demişti olum bu kadar çok silme diye ama dinlemedilk 2 gün önce motorumu biraz güneş altında bırakmak zorunda kaldım sonrasında çalıştırp yola çıktım eve geldiğimde fan açmıştı müşir lambasıda yanıyodu motoru aldım alalı ilk kez böyle bişey başıma geldi ve motora el vurulmycak şeiklde sıcaktı kontağı açık bıraktım fan durduktan snra içeri girdim diğer sabah kontağı açar açmaz yine lamba yandı ancak fan açmadı yine fazla yüklenmeden dükkana geldim içeri aldım ve soğumasını bekledim müşiri değiştirdim radyatör hortumlar devir daim pompası hariç soğutma sistemine dair her parçayı söktüm hortumla suyu açıp radyatörün içine soktum ve acı son radyatöre yağ basmış kısaca üst kapak contası perte çıkmış diğer korktuğum olay motordan elektirk kıvılcımının sesi gibi bi ses geliyodu acaba su kanalları çatladı suya yağ mı karşıyo çözemedim açıkcası bir ikinci olay sezon başlarında devir daim pompasından antifirz akıtıyodu conta kestirdim olmadı bizde sıvı conta yaptık motor ustası sıvı contanın parçası kopup tıkamış olabilir diyo pek inamadım açıcası çünkü radyatör kapağını açıp gaz verdiğimde kabarcıklanma görülüyo yani tıkalı değil olay bu abiler bide bu arada adam sivas regal servisi manfoldları değiştircek contaları değiştircek hava ayarı gaz ayarı subap ayarı debriyaj ayarı komple 200 tl dedi nasıl fiyat malzeme kendine ait parçalar orjinal regal raptor olack. ayrıca yağı suyu tamam fazlada yüklenmiyorum neden oldu böle bişey bi yardım

Regal Raptor Dadyw-9
sivas
0 Rh (+)