Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: bakım

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Alıntı mrbozbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hazır konuyu okuyoken müdahil olmak istedim.. aslında ben de ufak bi bakıma sokmak istiyorum yağ buji fln değişti sıkıntı yok da vidalar ve rutin kontrol tarzı.. Ankara da en iyi ve en uygun nereye götürmeliyim??
    özgür konuya son cevap 2012 yılı 6 ayda yazılmış ama ankaradaki arkadaşlar sana yardımcı olacaktır

...
    ...
     ...
     ...
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba arkadaşlar 1 yıl sonra tekrar canlandırıyorum konuyu ama Ben dd250e9 u yeni aldım daha, alırken konuştuğumda ilk 500 rodaj bakımının ve sonra her 1000 de rutin bakımının yapılacağını söyledi. Her 1000 normal bir süremi sanki kısa gibi geldi bana birde bu garanti kartını bana vermediler bu kartı alırken mi, yoksa ilk bakımı yaparken mi veriyor?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Alıntı M.Mert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar 1 yıl sonra tekrar canlandırıyorum konuyu ama Ben dd250e9 u yeni aldım daha, alırken konuştuğumda ilk 500 rodaj bakımının ve sonra her 1000 de rutin bakımının yapılacağını söyledi. Her 1000 normal bir süremi sanki kısa gibi geldi bana birde bu garanti kartını bana vermediler bu kartı alırken mi, yoksa ilk bakımı yaparken mi veriyor?
    Merhaba Mert motorun hayırlı olsun ilk bakım 300 km de sonra 1000 km daha sonrakiler 2000 km arayla yapılıyor kullanım kılavuzu ve garanti kitapcığı bir aradadır kitabın en arka sayfasında periodik bakımların ne zaman olduğununu yazan ve bakımların işlenip kaşendiği bir sayfa var bakımlar işlenip kaşelenmezse makina garantiden çıkar o yüzden makinayı ilk aldığında bayi garanti kitabını sana vermek zorunda

Eser AKI
    ÖĞRENCİ
     DD250-E 9B
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı mrbozbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hazır konuyu okuyoken müdahil olmak istedim.. aslında ben de ufak bi bakıma sokmak istiyorum yağ buji fln değişti sıkıntı yok da vidalar ve rutin kontrol tarzı.. Ankara da en iyi ve en uygun nereye götürmeliyim??
    ulusta yıba carsısının aşağısında ........var ben hep orda yaptırıyorum. fıyat da uygun oluyor. ortamı da sıcak. onerırım
    Edit: ankarada o bayinin ismini forumda yazmayın Bayinin forumumuzla bir ilğisi yoktur
    CELİL

...
    ...
     ...
     ...
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Motoru oradan aldım zaten ama dediğim gibi herhangi bir kart vermedi ve bakım periyotunu bu şekilde söyledi.

Eser AKI
    ÖĞRENCİ
     DD250-E 9B
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı M.Mert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motoru oradan aldım zaten ama dediğim gibi herhangi bir kart vermedi ve bakım periyotunu bu şekilde söyledi.
    bizim motorlar hacmıne gore agır motorlar. burda zıncıre cok ıs dusuyor şaseye çok iş düşüyor parçalar kolay yıpranıyor. aynı zamanda hava sogutmalı oldugu ıcın (en azından benım ıcın) yag asırı ısınıyor ve yağ filmi yırtılıyor.. 1000 km bence ıdeal motorun düzgün çalışabilmesi için. o bakımda da zincir gerginliğine yağ kalitesine bakılır. toz yediği için zincir üzerinde pütürler de oluşuyor. 1000 de 1 bakıma götürmek bence idealdir

...
    ...
     ...
     ...
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bilgiler için çok sağol. Birde satıcıdan bu garanti kartı olayını bir öğreneyim ilerde sorun çıkmasın

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)