Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

kaan aktan
    öğrenci
     yok
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

dd-250 mi yoksa 125 çift silindir mi??

sorudan da anlaşıldığı üzere motor hakkında pek(hiç) bilgisi olmayan biriyim... soruma gelince 125 likler çift silindir oluyormuş ve 250 liklerle aynı kasa ve buyukluğe sahipmiş??? öyle diyorlar?? fiyat olarak 2700 tl ye bi 125lik buldum alsammı diye tereddüt yaşıyorum az gelirmiileride büyütmek istermiyim eğer istersem satabilirmiyim??? yardımcı olursanız sevinirim keza zaman kısıtlı....teşekkür ederim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı by allem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorudan da anlaşıldığı üzere motor hakkında pek(hiç) bilgisi olmayan biriyim... soruma gelince 125 likler çift silindir oluyormuş ve 250 liklerle aynı kasa ve buyukluğe sahipmiş??? öyle diyorlar?? fiyat olarak 2700 tl ye bi 125lik buldum alsammı diye tereddüt yaşıyorum az gelirmiileride büyütmek istermiyim eğer istersem satabilirmiyim??? yardımcı olursanız sevinirim keza zaman kısıtlı....teşekkür ederim
    Merhaba Kaan aramıza hoş geldin
    250cc su soğutmalı ve fan soğutmalı bir makinadır şehir içi ve şehir dışı sıkıntısız kullanılabilecek bir modeldir ikinci el piyasası en iyi çin makinadır

125 cc iki silindirli hava soğutmalı bir makina yazın sıcagında sıkışık trafikte ve uzun yolculuklarda makina zornanınca şişme yapar dinlendirmek gerekebilir ama şehir içi çok sıkıştırmazsan iş görür satarkende 250 cc kadar rahat olmasada kendine göre bir piyasası olan bir makinadır

ilerde değiştirmek istermisin evet istersin bütçen kurtarırsa 250 cc alıp uzun zaman değiştirmeden idare edebilirsin
    ama param yetmez ya 125 alabilirim yada hiç makina alamam dersen 125 cc ile bir süre idare eder sonra değiştirirsin tercih senin kolay gelsin

kaan aktan
    öğrenci
     yok
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Kaan aramıza hoş geldin
    250cc su soğutmalı ve fan soğutmalı bir makinadır şehir içi ve şehir dışı sıkıntısız kullanılabilecek bir modeldir ikinci el piyasası en iyi çin makinadır

125 cc iki silindirli hava soğutmalı bir makina yazın sıcagında sıkışık trafikte ve uzun yolculuklarda makina zornanınca şişme yapar dinlendirmek gerekebilir ama şehir içi çok sıkıştırmazsan iş görür satarkende 250 cc kadar rahat olmasada kendine göre bir piyasası olan bir makinadır

ilerde değiştirmek istermisin evet istersin bütçen kurtarırsa 250 cc alıp uzun zaman değiştirmeden idare edebilirsin
    ama param yetmez ya 125 alabilirim yada hiç makina alamam dersen 125 cc ile bir süre idare eder sonra değiştirirsin tercih senin kolay gelsin
    öncelikle teşekkür ederim ve hoş bulduk benim motor sevdam 1 yıldır var ama tutku haline geldi belki alamadığım içindir ama seviyorum çok az tecrütbeye sahibim hemen öyle uzun yol yapacağımı yada şehir içinde saatlerce zaman harcayacağımı düşünmüyorum öncelikli olarak 250 liklere an 125liklerle başlama tavsiyesi aldım bilmiyorum senin yorumun ne olur ama maddi açıdan biraz sıkıntılarım olduğu içinde 125 lik tercih listeme girdi...

Emre Yunus
    deejay :D
     Regal raptor 250e-9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    öncelikle teşekkür ederim ve hoş bulduk benim motor sevdam 1 yıldır var ama tutku haline geldi belki alamadığım içindir ama seviyorum çok az tecrütbeye sahibim hemen öyle uzun yol yapacağımı yada şehir içinde saatlerce zaman harcayacağımı düşünmüyorum öncelikli olarak 250 liklere an 125liklerle başlama tavsiyesi aldım bilmiyorum senin yorumun ne olur ama maddi açıdan biraz sıkıntılarım olduğu içinde 125 lik tercih listeme girdi...

kardesım 250lılık regallerde çift silindir o konuda yanlıs bılgı sahıbısın ayrıca celıl beyınde dedıgı gıbı su sogutmalı motor ıyıdr sehır ıcındede sehır dısındada bana gore 125 cc lik motosıkletın tek avantajı yakıt konusunda bıraz daha cımrı olması..250 cclik motorun avantajları ıse çekiş+hızlanma + artı su sgoutmasıyla sıcak havalrda maxımum surus saglama ;)

kaan aktan
    öğrenci
     yok
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı deejayemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım 250lılık regallerde çift silindir o konuda yanlıs bılgı sahıbısın ayrıca celıl beyınde dedıgı gıbı su sogutmalı motor ıyıdr sehır ıcındede sehır dısındada bana gore 125 cc lik motosıkletın tek avantajı yakıt konusunda bıraz daha cımrı olması..250 cclik motorun avantajları ıse çekiş+hızlanma + artı su sgoutmasıyla sıcak havalrda maxımum surus saglama ;)
    bilmemek değil öğrenmemek ayıp sorduk öğrendik teşekkür ederim
    acemi birisi olarak alsam mı almasam mı ikileminde kaldığım için hani faydaları ve zararları olarak açıklarsanız daha yararlı olur...tekrar teşekkür ederim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    kaan zamanında banada aynı telkinde bulundular hiç bilmeden sıfır 150 cc makinayla başladım ama sezon bitmeden ilk fırsatta 2 .inci el RR 250cc bir makinayla zararına takas yapıp büyütttüm ve bu birçok kişi için böyle olmuştur
    150cc ve 250 cc makinanın kontrolünde hiç fark yok birini kullanan diğerinide hiç farksız kullanır zaten senin azda olsa bir tecrüben var sorun yaşamazsın
    sitede pek çok arkadaş ilk makina olarak spyder aldı spyder modeller içinde en zor dengeye sahip makinadır ama aldıgının haftasında makinaya alışıp keyfni çıkartmaya başladılar daha öncede dediğim gibi 125cc alacaksan tek sebebin bütçe olsun başka engel yok bence karar senin
    Konu CELİL tarafından (18.June.2012 Saat 21:17 ) değiştirilmiştir.

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Kaan hosgeldin kardeşim aramıza.En yakın zamanda gonlune gore bir mitir alabilmen dileğiyle.
    Celil yine soylenecek herseyi soylemiş.Benimde tavsiyem 250 lık alman yonunde.Asıl kural sudur:Motora 600 luk 750 lık veya 1000 lık motorlarla baslanmaz ancak 250 ıle veya 125 lık ile baslamak arasında tehlıke acısından pek bir fark yok.Ben ve forumda pek cok arkadasım 250lık ıle basladık ve 125lık 2 3 ay sonra buyutme ıhtıyacını hıssettırıyor ozamanda alıp satarken zarar meydana cıkıyor.Eger butce oenmlı degıl hemen degistirir 250 ye gecerım dersen 125 lıgı aksı halde 250lık ıle baslamanı tavsıye ederim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)