arkadaşlar iki model birbirinin aynısı ama arada 3000tl fark var asya pars ı tavsiye eder misiniz? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)arkadaşlar iki model birbirinin aynısı ama arada 3000tl fark var asya pars ı tavsiye eder misiniz? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)Eminim Görünüş İtibari İle De Seni Cezbetmiştir Ama Teknik Özellikler Yanı Sıra Sadece Şunu Söyleyebilirim, Asya Motor Elden Çıkarılabilecek Bir Motor Değildir...Yani CC Yükseltmek İstediğinde Satma Olayı Konusunda Zorlanacağın Bir Marka...Tabi Forumdaki Ustalar Ne Der Bilemem Bu Benim Görüşüm...
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)yorumun için teşekkür ederim ama teknik verileri farklı mı ben aynı biliyordum?
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)aynı yerde üretilsede kalitesi farklı. satcam desen elinde kalır çok zarar edersin. hem unutma taklitler orjinalini yaşatır sadece.
insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
Benzinim bittiğinde anladım

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Murat bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum
makinalar RR fabrikasında sipariş veren firmanın talebine göre malzeme kullanılarak yapılıyor konu tamamiyle maliyet konusu asya nın makina kalitesi ne durumdadır çok bilgimiz yok çünki fazla satış yapamıyorlar piyasada az var makinaların ikiside sonuçta çinli makina çok uzun seneler binilmez değiştirmek istersin satışda zorluk yaşarsın ama konu bütçe olunca uygun fiata alır kullanırım zararına katlanırım dersen senin tercihindir kolay gelsin![]()
Pars 250 - 2011
istanbul
AB Rh (+)bende 2005 Jinlun JL150-5 var. Geçenlerde Asya Pars 250 Aldım ama Almadan Öncede Regal denedim Görüntüde hatta sesi bile aynı gazladığında bile cevap vermesi aynı bende maliyet açısından düşünüp Pars 250 aldım. Sonuçta herşeyine 2 sene garanti verdiler ve servis önerisi doğrultusunda ne söyledilerse ona göre kullanıyorum daha henüz 300 Km dolmadı ama şimdiye kadarda bi sorun olmadı. ilk 100 Km de Servise götürdüm kendime göre ayarlar yapılsın diye (gaz Kolu Vites ayağı v.b.) Servis yetkilisi motoru kullandı ve Güzel açılmaya başladığını 300 Km Dolana Kadar 70 Km geçme Yağını değiştikten sonra istediğin gibi Kullanırsın dediler. Yani bu biraz şans birazda Kullanıcıyla alakalı bence. Ben Kendi Pars'ımı Sadece nakliye kafesindeyken gördüm ve satın aldım. Daha Toplanmamıştı. Bence önce servis garantisi al ve ona göre seçimini yap önemli not ben elden çıkarmayı düşünmeden aldım amacım ticaret değil gönül işi. Ben Motorumu sevdim darısı sizin başınıza. Resimleri profilimde görebilirsiniz...
Pars 250 - 2011
istanbul
AB Rh (+)Mümkün olduğunca ve Resimlerle paylaşıma devam edeceğim. Teşekkürler.
dd 250 e9
mugla
A Rh (+)12 küsür hp yazıyor teknık verılerınde dusuk bıraz bence
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)