Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Teşekkürler emil ben daha önce hiç mondial in sitesini incelememiştim adamlar harika prof. bir site yapmış herşey tüm detaylarına kadar resimlenip fiatlandırılmış çok takdir ettim
    özelliklle şanzuman dişlileri çok avanyajlı görünüyor fakat uyup uymadıgını ancak bir usta söylebilir yada eski parçayı eline alıp işi bilen bir mondial ustasına gidip mondial le karşılaşıracaksın uyarsa harika olur

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler emil ben daha önce hiç mondial in sitesini incelememiştim adamlar harika prof. bir site yapmış herşey tüm detaylarına kadar resimlenip fiatlandırılmış çok takdir ettim
    özelliklle şanzuman dişlileri çok avanyajlı görünüyor fakat uyup uymadıgını ancak bir usta söylebilir yada eski parçayı eline alıp işi bilen bir mondial ustasına gidip mondial le karşılaşıracaksın uyarsa harika olur
    abi ali ustayla görüşülebilir yada rr servisleriyle

bu MR 250 350 Aynı motor ve şanzuman yapısı ise bir çok açıdan avantajı olacaktır hiç olmazsa alternatif olacaktır.

bakım zincir muhafaze 15 lira zincir 30 lira vsvs bir çok ufak tefek çerez şeyler uygun fiyatlı
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)