Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu
Toplam 74 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Cihan çok geçmiş olsun daha yeni eve döndüm forum anca girebildim kurabakma :(
    öncelikle çok büyük tehlike atlatmışsın çok şükür allah korumuş
    depo: 480 tl bence boyat orjinal siyah olan modeller gibi olur idare edersin
    gidon bağantı ayağı :110 tl oto sanayilerde kaynak yapıyorlar
    ön amortisörler rakamı bulamadım ama tuzludur eski kasalarınki bile 400 tl bazı amörtisörleri sanayide tornacılar düzeltiyor araştırmanı tavsiye ederim iyi düzeltilirse sorunsuz kullanıyorsun
    ön teker mili 30 tl civarı
    lastik ve jatta rakamını bulamadım ama özellikle jant tuzludur :(
    net rakamı servisler verebilir parçalar için ali ustayla bağlantıya geç selamımı ilet sana bir uygun bir fiat ve kolaylık yapmasını söyle hatta bir ara bir kredi kartına 3 taksit yapabiliyordu tekrar çok geçmiş olsun kolay gelsin :(

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Jant 250 kusur lira var. Arka jant da 350 civari

dedigim gibi servislr gorusun on amartisor belki mondialden uyabilir..

Depyu boyat

Celil abinin dedigi gibi demir ustalariyla tornacilarla vs kesin gorusun
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Depoyu en sona bıraktım düze çıktığımda sıfırlarım diye. Şöyle bir fikir aklıma geldi, motosay deri diye bir firma var belki biliyosunuzdur. Deri aksesuar yapıyor. Depoyu deri kaplatayım diyorum. Düze çıkana kadar idare eder.

Egsozdaki ezilmeyi henüz düşünmedim, düzeltilebileceğini sanmıyorum ama yenisinin de fiyatını bulamıyorum.

Lastik (Belki) bir süre idare edebilir çok zorlamazsam. o da sona bırakılıp en son iş olarak yenilenir diye planlıyorum.

Jant'ın, çamurluğun, amortisörlerin kaçarı yok. Onlar sıfır alınacak, en ağır masrafı da onlar oluşturuyor zaten. Bir de gidon bağlantıları var ki, muallak. Bakalım artık, motorun taksitlerini bitirdikten sonra yavaştan başlarım toparlamaya [smilie=greencolorz:

Teşekkür ediyorum üstadlarım, verdiğiniz bilgiler, yardımlarınız benim için çok değerli...

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jant 250 kusur lira var. Arka jant da 350 civari

dedigim gibi servislr gorusun on amartisor belki mondialden uyabilir..

Depyu boyat

Celil abinin dedigi gibi demir ustalariyla tornacilarla vs kesin gorusun
    emil cihanın makina spyder

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar herkese.

Gözüm gibi baktığım sevdiğim, OĞLUM dediğim motorumla kötü bi kaza geçirdim. beni hastaneye götürdüler oğlumun pek durumunu göremedim ama ön maşa resmen içeriye katlanmıştı :(

Kaza başka bir aracın önüme atlaması ve benim ona çarpmamak için kendimi refüje atmam, ve sonrasında bir ağaca çarpmamla devam etti. motor ağaca saplanmış ben uçmuşum üzerinden. ağacı sökmüşüm en son pek net göremesem de maşanın resmen ikiye katlandığıydı. ben hastanedeyken motoru benim sanayideki ustama götürmüş arkadaşlar saolsunlar. Şu an durumu hakkında pek bilgim yok yarın gidip görücem inşallah.

Beni sorarsanız bir iki parmağımda kemik ezilmesi olmuş uçtuğumda yere inmemle. bandaj sargı falan o kadar başka pek bişey yok.

Benim sormak istediğim, şimdilik bildiğim ya da hayal meyal gördüğüm diyim, tek büyük hasarım maşanın komple yamulmasıydı. Bunun bana açacağı masraf ne civardadır sizce?

(Bu arada motor serviste değil benim kendi ustamda)
    Sevgili kardeşim çok geçmiş olsun.
    yol yapalım yol

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emil cihanın makina spyder

Abi mobilden giriyorum . Kisinin sadece avatari ve nickini gorebiliyorum kisi infosu gpzukmuyor bende. Bilemedim spyder oldugunu

Alibaba.com. Aliexpress.com. Cinden saticilarla gorusulebilir yedek parca gonderiyorlar
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili kardeşim çok geçmiş olsun.
    Saolasın hocam.. [smilie=greencolorz:

Abi mobilden giriyorum . Kisinin sadece avatari ve nickini gorebiliyorum kisi infosu gpzukmuyor bende. Bilemedim spyder oldugunu

Alibaba.com. Aliexpress.com. Cinden saticilarla gorusulebilir yedek parca gonderiyorlar
    Ben bu sitelerde nedense raptora ait birşey bulamadım :\ Ali ustayı bir arayım ben..

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103

farkındayım o yüzden söyledim

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki bir de fikir alayım. Şimdi ben ön çamurluğu yeni alıcam. ve depodaki hasardan dolayı depoyu soydurup sıfırdan siyaha boyatıcam. Yani anlaşılacağı üzere, ön çamurluk-depo-arka çamurluk arasındaki uyum bozulacak. Ne yapmamı önerirsiniz. Biri alevli biri düz falan. [smilie=greencolorz:
    bence ön çamurlugu düz siyah al depo zaten boyanınca düz siyah olucak arka çamurlıguda siyaha boyat orjinal düz siyah modelden olsun sırıtmasın çamurluklar alev desenli olursa makianın boyandığı kazalı olduğu bell olur
    ama ben depoyu sonra yenilicem diyorsan o zaman çamurlular alev desenli kalsın tercih senin düz siyah makinada çok karizmatik duruyor
    Birde aklıma geldi istersen boya yerine folyo kaplama gibi makinayı istediğin renkle kaplatabilirsin istediğin zaman kaplamayı söktürür eski haline döndürürsün

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence ön çamurlugu düz siyah al depo zaten boyanınca düz siyah olucak arka çamurlıguda siyaha boyat orjinal düz siyah modelden olsun sırıtmasın çamurluklar alev desenli olursa makianın boyandığı kazalı olduğu bell olur
    ama ben depoyu sonra yenilicem diyorsan o zaman çamurlular alev desenli kalsın tercih senin düz siyah makinada çok karizmatik duruyor
    Birde aklıma geldi istersen boya yerine folyo kaplama gibi makinayı istediğin renkle kaplatabilirsin istediğin zaman kaplamayı söktürür eski haline döndürürsün
    Aslına bakarsan onu da düşündüm. hatta deri kaptayım diye de düşündüm. Ha şu da var, orada nasıl bilmiyorum ama burada folyo kaplatmak için resmen adamı soyuyolar. alev desenini de seviyorum aslında. gerçi depoyu almak istesem 500 lira bayılmam gerekicek o da çok koyacak. hepsini düz siyah yapsam sadelikten yana olmuş olcam. Ama folyo fikri güzeldi. Peki mat siyah nasıl durur :? yani her taraf nikelaj kromaj parlak parlak bir motor, ve çamurluklar ve depo mat siyah :? olur mu ki... (Tekrar düşündüğümde sanki pek iyi olmaz gibi ama :| )

Neyse sanırım şimdilik ön çamurluğu alevli alıp depoyu düz siyah yapıp daha sonra 500 lirayı bayılıcam öyle görünüyo.

Sayfa 4 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)