Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 74 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    örnek resimlere dikkat edersen mat siyah kaplama yaptıranların hepsi nikalajlarıda mat siyaha boyamış parlak siyahla nikalay daha uyumlu olur ama bu tamamen kişinin zevkine kalmış bir durum

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    örnek resimlere dikkat edersen mat siyah kaplama yaptıranların hepsi nikalajlarıda mat siyaha boyamış parlak siyahla nikalay daha uyumlu olur ama bu tamamen kişinin zevkine kalmış bir durum
    Yok yok nikelajlarım benim herşeyim [smilie=greencolorz: yalnızca çamurluklar ve depoyu mat kaplarım. Ki aklıma takılan konu, hadi ön çamurluk ve depo düz, üzeri soyulacak. Fakat arka çamurluk soyulmayıp alevleriyle kalacak. Kaplamada o alev figürleri kabartma olduklarından dolayu sıkıntı olur mu diye düşünüyorum..

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok yok nikelajlarım benim herşeyim [smilie=greencolorz: yalnızca çamurluklar ve depoyu mat kaplarım. Ki aklıma takılan konu, hadi ön çamurluk ve depo düz, üzeri soyulacak. Fakat arka çamurluk soyulmayıp alevleriyle kalacak. Kaplamada o alev figürleri kabartma olduklarından dolayu sıkıntı olur mu diye düşünüyorum..
    evet birde o tarafı var söylenenlere göre alttaki kabartma ve çıkarmalar folyonun altında hafif bir iz yapar deniyor alev desenine tekrar dönmiyeceksen boyacıda alevleri kazıtıp boya yapabilirsin

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7

Unhappy

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet birde o tarafı var söylenenlere göre alttaki kabartma ve çıkarmalar folyonun altında hafif bir iz yapar deniyor alev desenine tekrar dönmiyeceksen boyacıda alevleri kazıtıp boya yapabilirsin
    Neyse, Herşey bu haftasonuna bakıyor [smilie=greencolorz: hangi parçaların tamir edilip hangi parçaların sıfır alınacağı, nereye ne uygulama yapılacağı. boya mı kaplama mı vs. Ah bu haftasonu yok mu çok canımı yakacak çok :(:(:(

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var. Motoru toparlarken bazı değişikliklerde bulunmam gerekecek.

Benim motorum: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle

Diğer seçenek: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91951873/detay

Benim motor, çantalarıyla, görünümüyle vs. vs. ilk linkteki haliyle aynı şekilde duruyor. (Motoru bu ilanla aldım :|) Alttaki linkte aynı modelimizin farklı hali var.

Bu iki tarzı aşağıdaki kriterler açısından karşılaştırır mısınız: :|

- Yan çantalar varken (Veya çantasız hali)
    - Beyaz alev desenli hali (Ve soft siyah hali)
    - Plakalık ve plaka yeri farkı

Motorun görünümünde ona göre karar vereceğim de :|

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    cihan benim makinada şu an çantalı alev desenli aynı senin gibi çok hoş model önce çantalar gözüme aykırı geliyordu takmadım seyahatlar başlayınca mecbur takdım şimdi gözüm alıştı çantalı halide hoşuma gidiyor öte yandan arkadaşın düz siyah sisibarsız (kendi söktü) çanta olmayan modelede bayılıyorum
    örneğin ben plakanın yanda durmasını sevmiyorum gözüme aykırı geliyor ama bir başkasına çok hoş gelebilir zevkler ve renkler tartışılmaz en güzeli senin gözüne hoş gelendir
    aşagıda düz siyah sisibarsız bir model örnegi var
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89974293/detay
    Konu CELİL tarafından (28.June.2012 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir.

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Ve nihayet :|

An itibariyle tamir edilebilme şansı olmayan parçalarımın siparişlerini vermiş bulunuyorum. Emre motor (Motorland)'dan sipariş ettiğim parçalarım 'inşallah' yarın elimde olacak.

Parçalar:

- Ön sağ ve sol amortisör (takım) = 450 tl
    - Ön çamurluk = 110 tl
    - Gidon bağlantı parçası = 110 tl

Sabahtan beri hararetli bir şekilde, kah aksaklıklar kah sıkıntılar içerisinde parçaların siperişini vermeyi başarabildim. Ki parçalar yarına elimde olması gerekiyor [smilie=greencolorz: Emre motor (Motorland) çalışanlarına teşekkür etmem gerekiyor. Sabahtan beri çok kahrımı çektiler. (En az 15 görüşme yapmışımdır kendileriyle :|)

Aynı zamanda Altay motor'a teessüflerimi de sunmak isterim. Müşteri memnuniyeti "sıfır". Geçen haftadan 4 görüşme yaptım. Bana ürün listesini mail atmam söylendi. Bir kez attım, dönüş yok. İkinci kez attım, yine dönüş yok. Aradım ulaştı mı diye. Yüzüme bakan olmadı. Bugün tekrar aradım böyle böyle yaptınız hadi neyse bişey demiyorum, bari bugün siparişim var destek olun dedim. Yine bi sallamalar. Dedim tamam, ben notumu verdim...

Ali usta da arada kaynadı :mrgreen: Ödemeyi şehirler arası olduğu için yapamıyorduk ,Ali ustaya, sıkıntı oldu :|

Bu üç parçanın dışında; Ön jant, usta tarafından eksene getirilip düzeltilecek; ustaya teslim edildi... Egsoz göçüklüğü var, bu düzeltilemiyor. Çünkü iz kalıyor. Ben de ustama sen düzelt de en azından festivali geçireyim, festivalden sonra sıfır egsoz siparişini veririm artık dedim tamam dedi, uğraşacak elinden geldiğince saolsun; ustaya teslim edildi... Depodaki çizikler, motor teslim alındığında pastacila makinesi vasıtasıyla kişisel olarak halledilecek. Bunların dışında motorda yine ufak tefek değiştirilecek ve işçilik gereken kısımlar var, fakat festivalde idare etmesi ve festivale yetişmesi açısından bunları aradan çıkartabiliyorum ancak. Buna şükür :|

Sabahtan beri çok gerildim yahu, ama başardım sanırım. Şu an motoru yetiştirebiliyorum gibi görünüyor, yeni parçalar geldiğinde ve montajı yapıldığında ekstradan sorun çıkmazsa tabi... [smilie=greencolorz:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)