| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Çorba gayet güzel oldu :mrgreen: Oğlumu bu gece teslim aldım (Ki haliyle festivale yetiştirdik). Egsozların boşaltılması ve kaplama yapılması uzun sürdü o yüzden biraz bekledik. Ama haticeye değil neticeye bakınca. Eskisinden daha canlı daha gür olarak kavuştum oğluma :| Nasıl özlemişim.
Sizlere de çok teşekkür ediyorum yalnız bırakmadınız fikirlerinizle yön verdiniz. Allah razı olsun.
Egsozu katalizöre kadar boşalttık. henüz bir karbüratör-hava senkron ayarı yapılmadı ama şu anlık bir sıkıntı yok gibi. Ses de eskisine göre daha bir "ben geliyorum" diyorMAŞALLAH OĞLUMA, inşallah bir daha naZar değmez... Bu arada merak eden olur mu bilmem de; yapılan masraf 1250TL
V strom
istanbul
0 Rh (+)
DD250E-10
bursa
B Rh (+)hayırlı olsun inan senin kadar sevindim İnşallah birdaha böle birşey atlatmassın tekerin düz bassın![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Saolasın :| İnsanı çok etkiliyormuş ya böyle bi durum. İnşallah bi daha oğlumdan ayrı kalmam...
Ben katalizörü boşalttırmadım [smilie=greencolorz: katalizöre kadar boşalttım egsozun içine baktığında direk katalizör gözüküyo. Perdeleri aldırdım. Memnunum valla daha oynamaya gerek yok :|
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Cihan gözün aydın abicim, masrafı paylaşmanda fikir almamız için iyi oldu. Allah daha beterinden sakınsın, inş. bir daha başına hiç bir kaza gelmeş kardeşim. Tekrar geçmiş olsun.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)cihan çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin
senin için sıkıntılı oldu ama kısa sürede hallettin maşallah
rakamda seni biraz sıkıcak ama makinana çabuk kavuşmanın gücüyle halledersin artık sakaryada görüşmek üzere![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Teşekkürler üstadlar...
Allah kimseye göstermesin. Hem moral açısından hem maddi olarak büyük sıkıntı yaratıyor. 10 gündür ruh gibi geziyodum, yüzüm gülmüyordu resmen. Akşam oğlumu aldım, çenem düştü, sus bi motorun soğusun diyolar arkadaşlar![]()
Maddi olarak da hala motorun alım satımını ödemekte olduğumdan üstüne bu masraf da binince birkaç ay aç-susuz gezicem. Vakit kemer sıkma vaktidir [smilie=greencolorz:
Festivalde bekliyorum inşallah...Bol bol muhabbet ederiz hayırlısıyla...
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Arkadaş benim kaza mahalini motoru falan fotoğraflamış da mt'de konu bile açmış aynı gün. Bana daha yeni söylüyo ben de konuyu daha yeni gördümvay be.
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...ik-kazasi.html
"CaRPe DieM"
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)