Merhaba arkadaşlar. Cuma günü itibariyle 250cc bir spider almış bulunmaktayım. Sonrada soluğu burada aldım. İsmim burak, Eskişehirdeyim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Spider'12
Eskişehir
0 Rh (+)Merhaba arkadaşlar. Cuma günü itibariyle 250cc bir spider almış bulunmaktayım. Sonrada soluğu burada aldım. İsmim burak, Eskişehirdeyim.
Pinokyo :)
Eskişehir
0 Rh (+)Günaydın Burak, aramıza hoş geldin.
Hayırlı uğurlu olsun.Allah, kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin. Ben de Eskişehir de yaşıyorum. Umarım önümüzdeki günlerde bir araya gelme fırsatımız olur.
![]()
Konu ВОЯΛ tarafından (24.June.2012 Saat 09:14 ) değiştirilmiştir.
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)merhabalar hoşgeldin. eskişehire selamlar ilk fırsatta gelmeyi düşünüyorum.çok özledim eskişehiri.. iki Spyder, bir Pinokyo gezeriz :mrgreen: motorun fotoğraflarını da beliyoruz adalar porsuk civarı fotoları da olur farketmez :mrgreen:
Konu Umut can tarafından (24.June.2012 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Hoşgeldin. Hayırlı olsun motorun, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
Eskişehir
0 Rh (+)İnşallah Umutcan, bekleriz. :D Gerçi motorum Temmuzun ilk haftası gelecek. Umarım çok daha kalabalık gezeriz. Keyifli sürüşler..
Neden Pinokyo; Spider'in çatalı uzun ya, ondan.:mrgreen:
Konu ВОЯΛ tarafından (24.June.2012 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir.
DD250E-10
bursa
B Rh (+)hayırlı olsun güle güle kullan İnşallah...![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba burak aramıza hoş geldin
spyder in hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin![]()
Spider'12
Eskişehir
0 Rh (+)
Eskişehir
0 Rh (+)Vayyyy, yakmışsın ortalığı Burak..!!Kıskandım valla. Şaka tabiki.
Allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin. :D
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Fotonun çözünürlüğü büyük olduğundan rahatlıkla incelenebiliyor. Maşallahı var çok temiz bir motor. Kaç modeldir?
Bir de hazır yeri gelmişken, üzerindeki beyaz alev desenlerinin olup olmaması neye göre değişiyor, bilir kişiler cevaplayabilir mi :|
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)