arkadaşlar bu pazar beş on belki onbeş motorla belgrata mangala gidiyoruz katılmak isteyen varsa buyursun gelsin
pazar günü saat 11:30'da 4.leventte toplaşıp 12:00 13:00 gibi belgrata gazlıycaz mangal ateşini yakıcaz
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
rr dd250e9
istanbul
A Rh (+)arkadaşlar bu pazar beş on belki onbeş motorla belgrata mangala gidiyoruz katılmak isteyen varsa buyursun gelsin
pazar günü saat 11:30'da 4.leventte toplaşıp 12:00 13:00 gibi belgrata gazlıycaz mangal ateşini yakıcaz
çapır çapır dolaşmadıkça yemişim istanbul'unu
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Ne varsa, İstanbul ve çevresinde var.Etkinliğin biri bitiyor biri başlıyor. Haydiii iyi eğlenceler..
![]()
Dd 250e-2
istanbul
A Rh (+)kısmetse gelemye çalışacam ben bi türlü görüşemedim sizlerle fırsat olmadı hiç hep forumdan :(
rr dd250e9
istanbul
A Rh (+)valla burak şimdilik forumdan bi ben varımbizim forum pazar etkinliklerine pek açık değil :( :D ama eğlenceli olacak
Hysoung gt250r
istanbul
A Rh (+)banada yer varmı) etkınlıkler herzaman hoşuma gider
))
bir aksılık olmazsa pazargunu beraberiz inş)
rr dd250e9
istanbul
A Rh (+)herkese yer var genç pazar günü görüşürüz
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)pazara söz veremem sıkıntılı benım durumlar ama aklımda gelmeye çalışacağım
insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
Benzinim bittiğinde anladım
V strom
istanbul
0 Rh (+)abi konunu kösteklemek gibi olmasın
etkinliğin ayrıntıları inceledimde 5 tl otopark 5 tl masa (kişi başı) ücreti yeme içme artısı
çok bir miktar değil ama motorcu ruhuna aykırı durum
biz kafamıza estiğinde sucuğumu telimi alıp en yakın deniz kenarına ateş yakmaya gidenleriz
yapalım kendi aramızda bir mangal partisi
yer, mangal, şu bu derdini düşünmeyin hemen ayarlarız
rr dd250e9
istanbul
A Rh (+)ağaya beleş :D şaka bi yana böyle bi davet geldi katılmamak olmaz. forum genelde ctesileri toplanıyor c.teside sucuk yaparız ağa
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)