bende katılırım hacı ben zaten katılmayı çok seviyorumver ayarı ağa c.tesi biyerlere gidelim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
rr dd250e9
istanbul
A Rh (+)bende katılırım hacı ben zaten katılmayı çok seviyorumver ayarı ağa c.tesi biyerlere gidelim
çapır çapır dolaşmadıkça yemişim istanbul'unu
Tabanvay
İst-Avp / 60
0 Rh (+)motorlarınıza güveniyorsanız ormandan gireriz belgrata cross yaparak:mrgreen: illaki mangal derseniz bizim burda mesire yerleri var (giriş ücretsiz) ayazağa bahçeköy vss....
Yeni: ...tabanvay
Yeni: hyndai blue
Dd 250e-2
istanbul
A Rh (+)Valla şimdi baya dallandı budaklandı konu :D bana her türlü uyar valla yeterki karara bağlıyalım buluşma yeri saati belli olsun
rr dd250e9
istanbul
A Rh (+)01.07.2012 PAZAR DÜZENLEYECEĞİMİZ BU GÜZEL ORGANİZAZYONA TÜM MOTORCU ARKADAŞLARIMIZI BEKLERİZ ..
BULUŞMA NOKTAMIZ İSTANBUL 4 LEVENT ZİRAAT BANKASI ÖNÜ
BULUŞMA BAŞLANGIÇ SAATİMİZ 12:00 BEKLEYECEĞİMİZ SÜRE VE KALKIŞ SAATİMİZ 13:00 OLACAKTIR !
AÇIKLAMA :
ARKADAŞLAR BELGRAD ORMANINDA ETKİNLİĞİ YAPACAĞIMIZ BÖLGE FALİH RIFKI ATAY MESİRE YERİ DERYA CAFE
OTOPARK ÜCRETİ :5.50 TL
KİŞİ BAŞI MASA ÜCRETİ : 5 TL OLACAKTIR.
MANGAL KENDİNİZİN GETİRMESİNE GEREK YOK GİTMİŞ OLDUĞUMUZ YERDE MANGALIMIZ HAZIR DURUMDA OLACAK ELEKTRİK SU WC GİBİ HİÇBİR KONUDA PROBLEM YAŞAMAYACAĞIZ.
ALACAĞIMIZ ETLERİ BULUŞMA NOKTASINDA BİR ARAYA GELDİKTEN SONRA KİŞİ SAYISINA GÖRE BELİRLEMİŞ OLDUĞUMUZ KASAPLARDAN VEYA HİPERMARKETLERDEN TEMİN EDECEĞİZ...
BİZLERE BU İŞİN TOTAL HERŞEY İÇİNDE KİŞİ BAŞINA DÜŞEN MALİYETİ 20 TL İLE 25 TL ARASINDA DEĞİŞMEKTEDİR.
GERİ KALAN MALZEMELER TEMİN EDİLMİŞTİR.
böyleymiş detaylar ben şimdi pazar kalkıp rr olarak piknik miknik bişeyler organize edek desem zaten aktif kadro belli onların kaçı okey der bilinmez. o sebepten pazar günü motorcular klübünün düzenlediği pikniğe katılacam c.tesi için ağa'nın planlarını bekliyoruz
rr dd250e9
istanbul
A Rh (+)bu ara ağa harbiden haklısın hiç motorcu ruhuna uymayan bi organizasyon . köy derneklerinin düzenlediği gibi bişeymiş :D
rr dd250e9
istanbul
A Rh (+)marcos cros olayını kesin yapalım :D:D benim 250e9 tam o yollar için üretilmiş zaten :D çantaya bi kaynak makinesi attık mı tamamdır yolun yarısında ikiye ayrılabilir :D
V strom
istanbul
0 Rh (+)
DD250 E10
İstanbul
A Rh (+)cumartesi organizasyon varsa ben de geleyim pazar iş var :(
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)