umudum babacanım keşke konuyu takip ederken benim bu işe girişeceğimle ilgi mesajlarıma cevap yazıp tavsiyede bulunsaydın şu aşamada yapilabilecek her eleştiri ve fikir beyanı yapıcılıktan ziyade yıkıcı olacaktır
ama iyi niyetli dostmuz olduğunu bilerek düşünerek samimiyetle kibirsiz açıklıyacağım
benim amacım tşörtlerin baskısının kumaşa işlemesi ve 3,5 yıkamada ayrılmamasıdır.o yüzden bu işin türkiyede yükünü kaldıran tekstil semtine gittim mertere bilen bilir lcwsinden hugobosuna kadar burda üretimi yapılır ,sizin ankarada görüştüğün işletmeler
http://www.tish-o.com.tr/T-shirtBaski.asp
burda yapılanlara benzer veya eşdeğerdir basit sitikır işidir anlıyacağın
benim bahsettiğim tshorle özdeşleşen sırıtmatan solmayan yıkamayla çıkmayandır
fiyat-fayda kıyaslamasında göz önünde bulundurmanı rica ederim
yaka konusunda ise
kişisel zevkime dayanarak bir karar vermedim ,ben tshortlerimin yakasını ve kollarını kesip giyerim
simit ve V yaka arasında fiyat farkı yok
çok üzerinde titizlikle durulacak ve yıkılmaz bir tabuysa V yaka yarın arar değiştirtirim
anket konusuna gelecek olursak
bu konuda da objektidim çünkü bende a-5 e oyverdim
ee o zaman neden a-3 dersen
şöyşe
basılacak tüm tshortlere s sizden xxl ye kadar aynı baskı ebatları olacak
bu yüzden a-5 te olan yol çizgileri s beden de yumruk gibi xxxl bedende ace lekesi gibi olması nedeniyle karar verilmiştir
son olarak anketin sonucu beklersek ya gocuklarımıza dikeriz yada çocuklarımıza giydiririz
zaten bu işin sipariş alma ve yapım aşaması hayli uzun sürecektir
özet
umut dostum boşver işin teferuatını sen kaç beden giyiyorsun söyle eğer simit yaka yaparlarsa sana bir tane hediye olarak yaptırıp kargolatacağım![]()

V strom
istanbul
0 Rh (+)