Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

kor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Özgür Salim
    Meemır
     YOK
     Kırşehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Fikir almak istiyorum - Ankara

Merhaba arkadaşlar ikamet ettiğim yer küçük bir yer
    aslında bir tane regal raptor bayiisi var fakat birkaç kere sordum getirtemiyoruz motor dediler... Nasıl iştir anlamadım

Şimdi tek alternatifim bana en yakın il olan ankaraya gitmek ve bir 250 e-10 almak.
    Ancak sıkıntım bu kadar değil, motora daha önce hiç binmedim... Çok hevesliyim ancak ankara buraya yaklaşık 150 km... Motoru en ucuz nasıl getirebilirim bilmiyorum... Ankara'yı iyi bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok iyi olur... :?:

İnternette yaygın olarak bulunan bir ankara bayiisinden peşin fiyat sordum 6900 tl dediler... Acaba fiyat iyimi daha ne kadar pazarlık payım vardır... Ankara'dan motor alan arkadaşlar ne kadara aldılar aynı modeli :?:

Unutmadan şunu da sorayım... Doğru yolda mıyım? Direk böyle bir motor almam dezavantaj olurmu ne tavsiye edersiniz?

Bu konularda bilgiye ve fikre ihtiyacım var...

Uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum...

Tanışma için ayrıca konu açıcam ismim Salim
    Konu kor tarafından (27.June.2012 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    merhaba salim aramıza hoş geldin
    250E-10 spyder liste satış fiatı 7.750 tl 6900 TL uygun bir rakam ama sen yinede pazarlığını yap ne indirsen kar fiatta indirim yapamazsan kask falan hediye almaya çalış
    motor kullanmayı bilen bir arkadaşın varsa onunla motoru ankaradan getirebilirsin ama kimse yoksa bir kamyonetle veya kapalı kasa bir araba ayarlayabilirsen halledebilirsin hayırlısı olsun kolay gelsin
    ek olarak bayinin nakil aracı olabilir onlarada sor
    Konu CELİL tarafından (27.June.2012 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı kor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında bir tane regal raptor bayiisi var fakat birkaç kere sordum getirtemiyoruz motor dediler... Nasıl iştir anlamadım

Şimdi tek alternatifim bana en yakın il olan ankaraya gitmek ve bir 250 e-10 almak.
    Ancak sıkıntım bu kadar değil, motora daha önce hiç binmedim... Çok hevesliyim ancak ankara buraya yaklaşık 150 km... Motoru en ucuz nasıl getirebilirim bilmiyorum... Ankara'yı iyi bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok iyi olur... :?:

İnternette yaygın olarak bulunan bir ankara bayiisinden peşin fiyat sordum 6900 tl dediler... Acaba fiyat iyimi daha ne kadar pazarlık payım vardır... Ankara'dan motor alan arkadaşlar ne kadara aldılar aynı modeli :?:

Unutmadan şunu da sorayım... Doğru yolda mıyım? Direk böyle bir motor almam dezavantaj olurmu ne tavsiye edersiniz?

salim hoşgeln
    öncelikle fiyat makulmuş çok takılma

nasıl evine götüreceğine gelince spyder ilk defa kullancak biri için zorlar heleki 150 km gibi bir mesefa, e-9 modeli olsaydı kendin götür derdim
    otobus firmalarıy konuş boş bir otobus bulursan 50-100tl arasında taşıttırabilirsin

live to ride - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sedat Karakurt
    Canon
     Regal Raptor DD250E10 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Salim merhaba 250E-10 Modelini 3 aydır kullanıyorum bende ilk kez motora bindiğimde çok zor gibi geldi malum 191 kg motor ağırlığı ancak çok keyifli olması herşeyin önüne geçiyor kolay bir motor vibrasyon yok değil var ancak ilk motorun olduğu için sende boşvereceksin bu konuyu motorunu kesin al derim kendi sınıfının iyisi diyebileceğim bir motor fiyata gelince çok güzel fiyat ben 7000 nakit aldım.Ancak Ankaradan getirme olayına yardımcı olamayacağımı üzülerek belirtirim.

bahadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bahadir hancçer
    ses ışık teknisyeni makinist
     DD250E-10
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoşgeldin hayırlı olsun bende spyder kullanıyorum cok zevkli makina ama daha önce hiç motor kullanmamışsan biraz zorluk çekersin

mrtglc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat GÜLEÇ
    tekniker
     GV 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoş geldin salim. makinan şimdiden hayırlı olsun. makinayı alda bi şekilde götürürsün 150 km sıkıntı yaratacak bi mesafe değil. Celil abinni dediği gibi bi kamyonet tutarsın ufaktan götürürler en fazla.

CrimsonLove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı kor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

fiyat çok uygn ben geçen ay 7.600'e aldım,

hangi bayiymiş o alcağın adı ne?

getirtme olayını bende net bilmiyorum ama kullanmayı bilen bir arkadaşın varsa beraber getirebilirsiniz, uzun yolu çok rahat spyderin

hayırlı olsun şimdiden fiyat çok uygun..

remus79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa topbaş
    elk. teknisyeni
     raptor 250 e9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

hayırlı olsun

salim öncelikle nerede oturuyorsun ben ankara kızılcahamamdayım geçen hafta ankaradan 250 e 9 motorumu aldım bindim geldim yakınsan belki yardımcı olabilirim hoşçakal.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)