Yoğun geniz akıntısı, gözlerde sulanma, eklemlerde ve ensekökünde ağrı, yarına Allah kerim. Gelemezsem yemin ederim içime oturacak.:(
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Yoğun geniz akıntısı, gözlerde sulanma, eklemlerde ve ensekökünde ağrı, yarına Allah kerim. Gelemezsem yemin ederim içime oturacak.:(
V strom
istanbul
0 Rh (+)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Celil hocam. çıkmadan araşalım. Bi de sizi nerede karşılayacağıma hala karar verebilmiş değilim. Aranızda buraları bilen var mı. Biz seninle burada buluşalım diyebilecek birileri. Yoksa izmite kadar gelip alırım haa
Bi de, yavaş gelin acele etmeyin. 4'te çıkmak için izin aldım. Eve varışım 6 benim [smilie=greencolorz: katırı yükleyeceğim yani eve varınca daha [smilie=greencolorz:
Ama olmazki
Vohoouuv katırı yüklemiş bilehadi bakalım. :mrgreen:
"CaRPe DieM"
V strom
istanbul
0 Rh (+)
V strom
istanbul
0 Rh (+)cihan senin iş boluda filanmı
??
V strom
istanbul
0 Rh (+)https://maps.google.com/maps?saddr=M...t=w&mra=ls&z=9
güzergahımız
kendimi düzeltme
haritada görünenin aksie U dönüşünyapmıycaz
salihin paylaştığı vidyoda görünen kavşaktan girecez
250 E9
istanbul
0 Rh (+)
rr dd250e9
istanbul
A Rh (+)ctesi öğleden sonra çıksam akşamına ordayım değer mi değer tabipazar kaçta döneceksiniz siz
çapır çapır dolaşmadıkça yemişim istanbul'unu
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)O tarafta diyebiliriz. Akyazı ilçesinin kırsal kesiminde. 4'te fabrikadan çıkıcam 20 dk yürüme yolu var minibüslere. Minibüsün gelip beni alışı ile Adapazarına (Çarşıya) ulaşmam 1 saat falan... Bi de çarşıdan eve geçişim var. Bu şekilde benim güzergah [smilie=greencolorz:
Bu arada burası bugün yağışlı, ama akşam üzeri yağış bitecek.(Tek dezavantajlı yanı, poyrazların tamamen toprak yol ve kamp yerlerinin de toprak zemin olması :|)
"CaRPe DieM"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)