bildiğiniz üzere geçen ay aldığım spyder model raptor'umu 600 km'sinde rodaj bakımına götürdüm...

2 gün sallamalarının ardından 3. günde alıp 'benim kendim aldığım 20/5 yağ' değişimini yaptılar yalandan vidalarına bakıp rodaj bakımı bitti diyip 30 lira talep ettiler..

sorum şu, rodaj bakımı sadece yağ değişimi midir ?

başka bakılması gereken bir şeyler yokmuydu?

rodaj bakımında ücret talep edilirmi?

bir diğer konu egsoz açtırma, yine her zaman dedikleri gibi rodaja geldiğinde egsozunu açarız dediler...

önce arka büyük boruyu söküp sesini açtılar ( açarken boruların devamına bağlı olduğu 2 orjinal vidayı kırdılar ) sonra polis çevirir sıkıntı çıkar 1000 km'de gel katalizatorunu sokelim veya bir egsozcuya götür açtır içini dediler...

vidayı kırdığını dile getirdiğimde nikelajcıya gider getiririm haftaya cevabını alarak idareten 2 somun taktılar ve egsozum dışa doğru bombelendi :=)

sorarım size ne yapmalı ? :|

sağ aynamda aşırı titremeden görüntü bozukluğu aldığımdan beri vardı, yine dile getirdim 2 tane çöp sıkıştırıp gerek yok dediler, ısrar ettiğimdede haftaya pazartesi sipariş ederiz garantiden gelir dediler...

egsozun içinimi açtırmalı?
borusunumu çıkartmalı?
katalizator nedir? onu mu çıkartmalı, katalizator'un çıkarılmasının motora performans ve rahatlık katacağını söylediler...acaba gerçekten öylemi yoksa baştan savmak için mi yaptılar....

yorumlarınız benim için çok değerli...:?