Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Cgman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Emir aramıza hoş geldin makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin değişiklikler çok güzel olmuş
    Merhaba Celil teşekkür ederim tasarımcı olduğum için ilk gözüme bakanları elden geçirip değiştirdim değişimler devam edicek

kimyaci_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet ali hekimoğlu
    kimya müh.
     daytona 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    öncelikle hoş geldin. eline sağlık güzel ayrıntılara değinmişsin çok hoş olmuş.gidon da bi oynama yaptın mı? benim gidon daha düz bu çok daha kullanışlı geldi daha dik bir oturuş pozisyonu var gibi duruyor. devamını bekliyorum...

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı kimyaci_84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle hoş geldin. eline sağlık güzel ayrıntılara değinmişsin çok hoş olmuş.gidon da bi oynama yaptın mı? benim gidon daha düz bu çok daha kullanışlı geldi daha dik bir oturuş pozisyonu var gibi duruyor. devamını bekliyorum...
    hoşbulduk teşekkür ederim...seninki drag gidon büyük ihtimal bende böyle sipariş vermiştim ancak böyle geldi oturdum hoşuma gitti değiştirmedim böyle kullanıyorum devamı fazla olmıycak fazla bişey harcamak istemiyorum çünkü harley e geçmeye düşünüyorum

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    o yuksek gıdonlara yarı caylak denılıyor sanırsam. 2012 modeller oyle geldı. bundan sonrada oyle yuksek gelır sanırım. benım motor 2011 modeldı alcak gıdon wardı t gıbı. ama bende surus acısından dolayı degıstırıp 2012 lerınkını taktım. daha dık daha rahat yormuyor adamı. tek kotu yanı vırajlarda duzgun ters kontra yapıp yatıramıyosun diğer gidon gıbı.ama oda cok onemsenecek bısı degıl...
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı DIESEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o yuksek gıdonlara yarı caylak denılıyor sanırsam. 2012 modeller oyle geldı. bundan sonrada oyle yuksek gelır sanırım. benım motor 2011 modeldı alcak gıdon wardı t gıbı. ama bende surus acısından dolayı degıstırıp 2012 lerınkını taktım. daha dık daha rahat yormuyor adamı. tek kotu yanı vırajlarda duzgun ters kontra yapıp yatıramıyosun diğer gidon gıbı.ama oda cok onemsenecek bısı degıl...
    o gidon tipnin adı monkey handlebar evet olducka rahat ama dediğin gibi keskin virajlar da sıkıntı ama takmıyorum ben :D

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)