Ben gececiyim fazla takılamam ama bi aksilik olmazsa özdilekte yanınıza uğrar ordan tofaşa geçerim...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD 250e-9b
BURSA
0 Rh (+)Ben gececiyim fazla takılamam ama bi aksilik olmazsa özdilekte yanınıza uğrar ordan tofaşa geçerim...
HERKEZE KAZASIZ BELASIZ RAPTORLAR...
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Maalesef dün akşam buluşma gerçekleşti. Festivale gelemiyorsan bi sonraki buluşmada görüşelim.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Özgür Çeşme den İstanbul a Bursa üzerinden döneceğiz inşallah kısmet olursa. Nerede yemek için mola verelim?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)gezilerin en yorucu kısmı dönmektir bilirim sağlık olsun bir sonraki toplantıda görüşürüz![]()
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Ayvalık ta buldum Emre yi, benim çocucuğun özel durumundan pek ilgilenemedim.
Hiç görmediğin biriyle km ler ötesinde görüşüp sohbet etmek bu forumun farkıdır herhalde.
Sıkı bir forumuz dostlar, kıymetini bilelim.
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Evet İbrahim, çok güzel oldu karşılaşmamız. Benimde hatunun ayağını arı sokmuştu biraz acele karşılaşma oldu ama tanımadığınız biriyle tanımadığınız bir yerde karşılaşmak hele ki karşıdan gelen bir Regal Raptor görmenin heyacanını anlatamamBen gezi anılarımı anlatırken değinecektim, yeri gelmişken yazmamız iyi oldu. Keşke resim çekilseydik 2 dk. ama kısmet işte biraz ters zamana denk geldiği için akıl edemedik.
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)